Kitty Pia's side… – Her tenker jeg mine tanker og sier ting høyt. Det er spennende det!..

mai 31st, 2010

Menns syt!!

av Kitty Pia   Lagret under: alt, belønning, dumskap, elsker, empati, enkelt.     Stikkord:     

(Dere som vil lese dette, og la dere fornærme “vegg-til-vegg”; La det være!!)
Breiflabben har allerde kommet med “har du ikke fått deg noe på en stund” -kommentaren så om det er det du brenner etter å komme med, så er jobben i så måte gjort.
Det slår aldri feil.

La en ting være tindrende klart:
Manglende sex og kos er ikke noe å trakte etter.
Enig.
Det å bli begjært og likt utover det alminnelige er kjempeflott! :)
Men hva er et som plager enkelte menn?

14 dager uten sex med kona, eller hvem det å måtte være, og verden holde på å falle sammen?
Det er noe galt med kona, damer i sin alminnelighet og man makter ikke å konsentrere seg om noe annet enn at man ikke har “fått noe” (utrolig skjønt uttrykk det, der). Og det er et kjas uten like om “by på noe”, “gi og ta” og ikke minst, min favoritt; “Det handler om å ofre (seg/litt) for partneren” – Alt dette “samarbeidet” skal naturligvis utføres av damen først. .. Da kan han være litt søt. Dette blir fort lite interessant, bare så dere vet det.

Alt mannen tydeligvis trenger å gjøre for å signalisere at han vil ha kvinnen (i sitt liv) er å få stå.
Det skal liksom være uttykk for alt fra kåtskap (den er jo grei!) til varme, attraksjon, omtanke, ømhet, kos, nærhet og ikke minst go’lynne; uten et go’smil å by på, er det hele ganske.. vel, teknisk.
Jeg for min del må føle meg likt, og attraktiv i hans øyne, også sånn ellers for å orke å ha en mann innpå meg. Antar det er noe de fleste kan skjønne?

Men så er det altså noen mannfolk da som må syte.. Og disse karene er gjerne de som er følelselsmessig og sosialt utilgjengelige. De skal først forsikres om sin tiltrekningskraft og så skal hun i tillegg jobbe for å fortjene dette prakteksemplart av en mann ved å være kåt/tilgjengelig hver gang han får lyst; fordi sex er målet på hvor bra alt er mellom dem. Om hun ikke vil i kortere eller lengere perioder er et noe galt.
Med henne.
Hun er kald.
Hun er ikke glad i ham lenger.
Hun har egentlig aldri likt det seksuelle….
Hun vil heller lese/se tv/skravle med venninner…

Kan det tenkes at du, sytekopp av en mann, ikke appelerer uavlatelig? Gidder du å kle deg ordentlig? Dufter du godt? Har du sagt noe pent til henne de siste dagene? Har du kalt henne “Søtingen min” uten annen grunn enn å glede henne, og vise henne at du er forelsket i henne?
Har du smilt til henne uoppfordret bare fordi?
Kan det tenkes at du ikke viser interesse annet når du skal ” ha litt?”
Kan det tenkes at du se på sex som teknisk greie, og kanskje heller ikke er så god i senga som du liker å tro, og det hele har blitt noe av en skuffelse for din kjære?
….Føler hun seg som din Kjære?
Har du “børstet henne av deg” 10 minutter før en fotballkamp skulle begynne? (Visste hun at du hadde planer om å se den? Og da var kanskje fotball viktigere enn å “få litt?” og du er overrasket over at hun er forvirret og irritert?)
Har du kjeftet på henne for noe som er like mye din feil, og så “tilbyr” sex litt senere istedet for å be om unnskyldning som et riktig mannfolk ville gjort?
- Et slikt “tilbud” om sex vil for en rekke kvinner (meg!) bli sett på som enda en ting mannen skal ha av henne, uten at hun har noe å hente.. og om sex’en også er de tingene/måtene du nyter mest brorparten av tiden, er det ikke så rart at hun freser et nei. Egentlig har hun lyst til å gråte, fordi det hun ønsker seg er en klem og en mulighet til å ta deg inntil seg og kysse deg og ta på deg og nyte at lar henne komme til deg på sin måte..

Vis henne at hun er bra nok enten det er søndag eller torsdag og ikke føys henne unna når du mekker bil eller akkurat har kommet inn gjennom døra.. – Bilen må jo bli ferdig akkurat nå på minuttet og du er jo så sliten etter en arbeidsdag, at en klem og kanskje litt avansert kos uti gangen som hun har tenkt ut mens hun var på veg hjem fra sin like krevende jobb, blir litt mer enn du orker faktisk.. Hun har kanskje rukket å slenge over potetene også (!), så hun har 40 minutter på seg ialle fall… Kanskje mer, om du er entusiastisk!!

Jeg elsker å være “velkomstkommite” for en mann som gjør at jeg føler meg lystet etter, og som har et smil til meg etter en lang dag i det han dukker opp…
Jeg har alltid tid til en god klem om han føler for et skjold mot krav og mas et øyeblikk…
Hans nakne hud er det deiligste jeg vet om..
Å la ham sitte i ro og nyte en øl under fotballkampen er et uttrykk for omsorg og velvilje.
.. Å stjele et kyss og littegranne mer ;) … er ment som et hint om hva han har i vente om han har lyst, når jeg kan slå av TV’n.. ikke som mas!

Alle kvinner vil være sånn!!
Ta dere for faen sammen og slutt med sytet, og gi oss kvinner sjansen!

K!

(Forresten kan jeg anbefale: Deilig .. )

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

mai 30th, 2010

Du data-mannen i VGB; …Umulig å søke opp!!

av Kitty Pia   Lagret under: belønning, data-mannen     Stikkord:     

Jeg har funnet ut at en del av det jeg har skrevet ikke lar seg søke opp selv om jeg vet at det er der!
Jeg finner det jeg søker etter .. I dette tilfellet “Ønsket..” en av mine erotiske fortellinger,- klikker og får beskjed om at det ikke fins noe innlegg som tilfredstiller de kriterier som foreligger for søket (eller noe i den duren). Når jeg så går inn via administrasjon for å se om ting er som de skal være så er de det. Alt er der. Lesbart som bare det. Og det er jo fint :)
Hvorfor er det slik at det ikke kommer opp via Søk i Bloggene?
Det jeg søkte etter dukket opp, men det var også alt.
Irriterende.. For jeg hadde anbefalt denne til noen som ville lese.

Lurer på om han data-mannen i VGb kan gjøre noe med dette?
Han er sikker overarbeid, stakkars, men det er litt av poenget at man skal kunne søke opp ting, mener jeg. Eget eller andres.

Mens han arbeider for å fikse dette skal jeg tenke ut et nytt spennende innnlegg :)

K.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

mai 28th, 2010

Flott mann!!!

av Kitty Pia   Lagret under: betviles, bra     Stikkord:     

En mann som jeg har “funnet” er bare så fin at det ikke er til å holde ut..!
En sånn som får deg til å ønske at mannen var spiselig!!! :)

Og han synes jeg er fin også…
Det er deilig å flørte !!!

* Note to self: …Må ikke overdrives – må ikke overdrives- må ikke overdrives… ;) *

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

mai 25th, 2010

Deilig og pirrende… (Eller også..)

av Kitty Pia   Lagret under: applaus, begavet, belønning     Stikkord:     

Det fins masse deilige ting å gjøre…
Jeg tenkt i de aktuelle baner i det siste, og er da desto bedre forberedt når jeg faktisk skal til å gjøre noe av alt dette spennende..

Det ble hevdet at en mann var spesielt heldig om han hadde “den vanlige” som som vanlige når det gjelder fellatio, eller det å suge en mann, som vi vanlige kvinner, kaller det.

Noen mener at denne seksuelle handlingen ikke rommer intimitet, kontakt eller fellesskap.
Der mener jeg de tar feil.
Har du en eller annen gang tenkt over at det kunne vært fint “å kaste deg over” en mann(en din) når han kommer hjem om ettermiddagen, men at det kanskje blir litt bratt med “alt sammen” sånn helt uten videre?..

Å ta ham inn i gangen, lene ham inn mot veggen og løsne beltet hans og la ham sitte i telefonstolen eller hvor det nå enn er og bruke munn og tunge til å elske med ham? Kjæle for pikken hans; magen og lårene, og la ham få nyte og glede seg over at du synes han er den flotteste, skjønneste og fineste mannen i hele verden? I tillegg til at en -jeg – har glede av det selv, rett og slett fordi jeg elsker å få se, ta på og lete meg frem til spennende steder på kroppen hans?
Blir varm og kåt av av han blir det. Føler meg sterk og mektig når jeg kan dominere ham ved å gi? Synet at varmen og glansen i øynene hans, lyden av pusten hans og kroppens buktninger så erotisk som det kan få blitt.. Det gjør at jeg kjenner på ømhet og varme når han tør la meg se ham miste kontrollen over seg selv; over kroppen sin.

Lene seg innover beina hans, skrittet hans, og la ham holde vekk håret mitt om han vil se på.. Eller bare la det ligger over magen hans om han velger å legge hodet sitt mot ryggstøet og bare la meg gjøre det jeg vil.. Slikke over det glatte, hardnende pikkholdet, la tungen slikke over forhudens feste og stramme munnen om kjønnet, og la ham presse seg inn og ut av min varme, våte munn i sitt eget tempo.. Stryke over de fine lårene hans, mellom dem helt oppunder ballene hans og kjenne hvordan de strammes jo nærmere han er er toppen.. Klemme lett om pungen, og høre ham lage go’lyder..
Være med på den deilige leken, når han forlenger nytelsen ved å gi meg litt regi.. Litt saktere. Mer tunge over det følsomme hodet, eller lukke munnen dypere om kjønnet hans..?

Kjenne smaken av ham og svelge det jeg mener jeg orker på når han kommer.. Se ham slappe av. Se ham overgiven, tilfreds og ..min?

Eller også…
…Velkommen hjem.. ;)

K.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

mai 25th, 2010

Nå er jeg på bar bakke! Hurra :)

av Kitty Pia   Lagret under: alt     Stikkord:     

I dag kom det brev fra fra mine to “kreditorer” om at jeg ikke lenger skylder de to bankene penger. Nedbetalt. Innfridd!!! :D
Nå er det bare studielånet på en kvart million igjen å betale på!
Jeg kommer sannsynligvis aldri til å få råd til å kjøpe meg min egen leilighet, men ved å leie sparer jeg kommunale avgifter, det er masse dumme plikter jeg slipper unna og det er bare meg som har ansvar for min inngang. Flott.. !

Nå er jeg oppe på bar bakke. Nesten. Omsider.
Det går fremover her i verden ;)

K.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

mai 16th, 2010

Skriv mer spennende, sier Red…

av Kitty Pia   Lagret under: alt     Stikkord:,      

Hva skal jeg skrive mer spennende om da? :)
Den aktuelle saken i innlegget, eller om noe helt annet.. Noe nytt? Noe sant? Noe oppdiktet.. ?

Han fikk i alle fall mulighet til å legge inn ønskeliste over “spennende tema”.. Så får vi se hva det kan bli til.

K :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

mai 15th, 2010

Venusvegen og meg!

av Kitty Pia   Lagret under: applaus     Stikkord:,      

Jeg har ikke løpt på 3 dager, så i dag var det på tide å gjøre noe med saken. – Det ble litt marsipan da jeg var hos mamma her om dagen.. og øl -riktignok Munkholm – sammen damene, så…

Tok på treningstøy og knyttet på løpeskoene, og så var det bare å gi seg i kast med kilometrene…
Da jeg var ferdig med bakken ned mot “hovedvegen” var jeg for alvor i tvil om jeg skulle snu treningsruta på hodet.
Venusvegen.
Den er lang. Den slynger seg litt, kan du skjønne..
Og bratt.
Og den blir stadig brattere..
Likevel, den er vond å løpe ned, så hvorfor ikke få litt motstand oppover, og kankje få brukt en kalori eller tre ekstra?!
Men det var litt skremmende på et vis. Det er en så rar, og litt vond følelse å måtte gi seg. Så for meg at jeg skulle være som en blåhval halvveis oppe.. Bare rød men like prustende og “ute av det.”
Det var litt nervøst de først minuttene i bakken, men halvveismerket forsvant bak meg. Det fløy ikke forbi på noen måte, men det gikk i et OK luntetempo oppover og jeg subbet ikke beina under meg heller.
Da jeg kom til Bunnprisbutikken på toppen var jeg så glad. :D

.. Men da måtte jeg i ærlighetens navn stoppe også. Hovedsakelig for å ta overtrekksjakken og knyte den rundt midjen, men det var godt med 10 sekunders forsyning med oksygen. ;)
Etter det var det kjempelett å holde oppe tempoet. Riktignok heller det svakt nedover en stund bortover der, men sletta er den samme og det gikk kjemperaskt å komme over den!
Og vegen rundt for å komme ned på “hjemvegen,” gikk unna som bare det.
Bakken opp til huset var bare det lille ekstra som fikk meg til å føle at jeg mestret tempoet, strekningen og ikke minst brattheten!

Det var god å komme hjem.
Armhevninger.
Sitte “skarv” til jeg ble kald nok til å dusje – og så frokost og en ørliten sjokoladebit ;)

Venusvegdødaren – Det er meg det!!

K.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

mai 10th, 2010

Livet er alt mulig..

av Kitty Pia   Lagret under: alt, drømmer, dumskap, empati, enkelt., kjærlighet     Stikkord:,      

Skuffelser.
Nedturer.
Smerte.

Øyeblikk, som venner gjør det litt lettere å komme gjennnom, og som gir en grunner til å smile. Og å stable driv og selvtillit på beina igjen.

Når dagen har vært tom, og en føler seg litt trist, er det godt å vite at verden er der ute som før, Man bare tar en pust i bakken. Hvileskjær; mens man føler det man føler.. Tristhet; at ting gjør litt vondt.

…Og så kan man være med på gledene..
Oppturene.
Opplevelsene.

Skal bare gjøre meg ferdig med å være trist først..
Og så blir det bra igjen.

K.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

mai 4th, 2010

..Gjett om Sjursen var fornøyd!

av Kitty Pia   Lagret under: belønning, bra          

Jeg lage meg sveler til kaffen i dag. I fravær av noe annet godt laget jeg det i desperasjon.
Jeg maktet og svi de to første bittelitt, så jeg heiv de ut nedi skråningen..
Gjett om Sjursen var happy :D
Han skvaldret og oiet seg og fløy av gårde med den ene.

Den andre ble plukket opp av Magne Måke litt senere. “Min-min-min-min” sa han og gomlet den i seg!

Noe godt kommer det da ut av å svi sveler..
Et par fuglevenner fikk mat i magen i dag uten for mye kav!

:D

K.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

mai 1st, 2010

Uventet glede…

av Kitty Pia   Lagret under: alt     Stikkord:     

“Jeg hadde sett på mannen før. En storvokst mann med bred rygg, store hender og hår på brystet. Fast, fin rompe. Har hatt anledning til å nyte synet av ham når han driver rund med gressklipperen. – Og når han ler fylles sommerluften av en dyp, ekte latteren; og den er full av av muligheter..

Jeg kan se ham tydelig når jeg ser utover gressvollen som strekker seg utover området fremfor husrekken der jeg bor. Hageflekken min stopper ganske så brått, så er det et fellesareal, og så kan jeg hjørnet av hagen hans.
Han er den som oftest klipper gresset på fellearealet. Da kan jeg se ham ofte. På nært hold.
Se musklene som arbeider under huden hans når ham må ta i litt for å få flyttet på gressklipperen i det våte, tunge gresset etter et av mange regnskyll vi har hatt i det siste. Men akkurat i dag kan jeg sitte i sola, hvitvin i glasset og melon og jordbær i en skål.. Boka mi ligger liksom litt avglemt ytterst på bordet. Jeg kan se ham bevege seg innenfor hagegjerdet sitt. Han ser ned og vurderer bed og gressplen. Ser utover den fine felleshagen vår. Jeg kjenner at jeg vil at han skal luke, klippe plen, kompostere. Hva som helst bare sånn at jeg kan få se ham arbeidet. Han pleier å gi etter for sola og ta av skjorta etter en stund. For min del kunne han ta den av før han startet, for da kan jeg se på det flotte brystet dekket av mørke, fine hår. Like å innebille meg at jeg ser dråper av svette renne sakte nedover kroppen hans. Hvor varm og god huden hans ville kjenne under hånden min om jeg strøk over nakken og ryggen hans..Når jeg lar meg selv tenke på det kan jeg kjenne at det kribler søtt i magen. Synet av hårstripen som strekker seg ned over hans egen mage, og forsvinne ned i dongribuksen han bruker, gjør at jeg ikke greier å la være så smile fjollete, og det prikker i huden på lårene mine.
Flotte legger kan ses siden han vanligvis bretter opp buksebeina. Tanken på å kjenne et av de flotte beina hans mellom mine. Kneet presset mot skrittet mitt..
Jeg kjenner at leppenen mine skiller seg, og det er fuktig innenfor underleppen. Jeg må svelge.
Lysten på det flotte mannfolket gjør at det føles fuktig i munnen; det har samlet seg litt svette i korsryggen min – og det er stramt og vått i skrittet.
Jeg legger en hånd på låret og kjenner at det stremmer seg nederst i magen.
Kjolen min ligger nedover beina. Jeg gir etter for fristelsen til å og trekke stoffet opp over lårene og lette på rompa. Det ligger rundt livet og bak gjennom ryggstøet. Jeg satser på at naboene tror det utelukkende er for å sole beina mine om de skulle sjanse til å meg med kjolen spredt ut rundt meg selv og stolen.
Det er glatt og vått i trusa mi og jeg liker en finger forsiktig innunder strikken. Kjenner at det iler varmt når jeg berører hårveksten og fitteleppene. Det er vått og godt i sprekken..
Presset av min egen, varme finger mot tappen min, får det til å svulme deilig og dypt..Nesten uten at jeg vet det skyver jeg hoftene frem og tilbake i stolen. Tar sjansen på å legge et bein på bordet.. Det er bare bordet mellom meg og fellesaralet.
Ingen kan vel seg hvor hånden min er?
På ett eller annet vis greier jeg å skyve en finger så vidt inn i meg selv. Jeg kan selv kjenne at jeg er trang. Dyvåt, men foldene i fitteåpningen strammer skjønt rundt fingeren.
Naturligvis drømmer jeg om å kjenne hans fingre i meg.. Pikken hans gli inn og ut. Fylle opp det våte hullet.
Så sulten på en mann er det lenge siden jeg har tillatt meg å være.
Jeg lukker øynene og nyter følelsen av den nå så glatte fingeren som glir frem og tilbake. Rytmen jeg har fått igang.
Ser på den varme, og svette mannen som sliter med gressklipperen.. Jeg legger den andre hånden mot det ene brystet mitt i det han tar av skjorten og kaster den fra seg uvørent.
Det vokser mot hånden min, brystvoren er deilig øm og tanken på å bli trykket mot det hårete brystet gjør meg ør og svimmel.. Jeg har så lyst til å bli tatt! Nydt.. av ham..

…Jeg har sittet med øynene lukket lenge uten å egentlig vite det, og gitt meg over til gleden, i det jeg kjenner to hender som griper om livet mitt, og løfter meg og setter meg på bordet.
Beina mine ligger over svette skuldre og jeg har store, sterke hender under rompa, og kan se et mørk hode mellom lårene mine og kjenne en varm, hard og dyktig tunge slikke i sprekken min, lepper suger om den ømme, kåte tappen min.
Munnen hans på meg. Hendene hans holder meg fast. Knar meg mot seg.
Det er ikke noe sjokkartet gisp, eller kunstig motvilje, jeg lar han ganske enkelt slikke … spise meg.
Opplevelsen av å bli ‘tatt’ så intimt av denne mannen, synes av den svette solbrune ryggen, den bøyde nakken og den herlig tunga som kjæler for fitta mi og den herlige, rå følelsen av å få viljen min akkurat slik jeg har lyset etter..
De våte foldene min strammer seg mot ham, og jeg kan høre ham stønne mot meg akkurat i det jeg selv lener meg bakover og orgasmen perler mellom lårene mine.. sprenger seg veg opp i meg, og hele verden folder seg inn mot meg i et tett, stramt, langt gnistrende øyeblikk…

… En skulle ikke tro det men det varme blikkket hans og den herlige, lave latteren hans var en uventet glede det også. Utrolig nok ingen sjenanse, eller uro. Bare glede og triumf.

Han tilsto senere at all gressklippingen var ment å tjene til noe…”

K.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00