Kitty Pia's side… – Her tenker jeg mine tanker og sier ting høyt. Det er spennende det!..

januar 31st, 2010

..Nå ligger’n i stolen!

av Kitty Pia   Lagret under: belønning, kattepus-venn     Stikkord:     

Gjett om det har gått med store mengder tunfisk, go’snakking, “øyekniping” og tonnevis med tålmodighet og selvkontroll (hadde så lyst til å klappe ham, vet du ).
Det er andre gangen han er innom i dag. Han sjekket om det var mat i skålen… og så hoppet han opp og la seg til i stolen. Blunket mot meg, pusset seg litt, snudde seg til og la seg til med halen over nesa. Sove kattepusa..! Nå har han rettet seg til igjen. Men han ligger der ennå, selv om han ikke ligger og sover akkurat nå. Han ser på meg av og til, og jeg får stryke ham og han trykker seg mot hånden min i stedet for å dukke seg unna :)
Han lar meg gå bort til ham og stryke ham når han kommer inn og han tillot endatil at jeg kysset ham på hodet før han sovna.

Man kan si at han har kommet helt bortil :)

Ha en fin søndag.. jeg har i alle fall “puselig” selskap.

K :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

januar 27th, 2010

Jobbintervjuer er himmel og helvete på en gang.

av Kitty Pia   Lagret under: alt     Stikkord:     

Har vært på ett til.
Det ble 2-3 stykker nå det først løsnet. Men det er bare det ene som teller.
Og det er så vanskelig å vente..
For hva venter jeg på? Svar så klart. Men vil jeg få det svaret jeg ønsker meg? Kommer jeg til å bli bedømt som bra nok og med det få denne jobben som jeg ønsker meg med alt jeg har?..
Venter jeg til ingen nytte?
Er det noen vits i å vente .. for skjer det jeg venter på?

Det er ennå dagevis, i verste fall ukevis, til de bestemmer seg.

Jeg komme til å bli tussete på den tiden.

Og blir jeg svimmelt lykkelig over svaret.. eller får jeg et svar som gjøre meg lei meg?…

Muligheten for jobben er himmelen..
Den meningsløse, ventetiden er et helvete.

K.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

januar 25th, 2010

Øyenslyst..

av Kitty Pia   Lagret under: belønning, enkelt.     Stikkord:, , ,      

Å stå slik å se på ham føles litt galt samtidig som det er veldig spennende. Han vet ikke at han iaktas der han ligger og sover. I hennes seng.

Hun har stått å tatt inn synet av han ganske lenge allerede, og lysten til å ta på ham; stryke hendene oppover sidene hans, og over brystet hans kjennes søt og deilig inni henne. Hennes egen hud er varm, og hun puster litt raskere enn hun gjorde for litt siden.. Hadde hun sett seg i speilet som henger på kortveggen borte ved klesskapet, ville hun sett et ansikt med rosa kinn og blanke øyne.

Han ligger på ryggen med et bein trukket opp mot kroppen. Dyna ligger til midt oppe på magen og armen er strakt opp over hodet hans. Skyggen av håret i armhulene hans er spennende og pirrende maskulin. Hodet med det fine, lyse håret er vendt bort fra henne, slik at den fint formende nesa hans kommer til sin rett. Ansiktet er helt avslappet i søvnen. Til og med den lille nyven han har mellom brynene når han er våken er nesten helt utvisket. Pusten hans er jevn og dyp. Han puster nesten lydløst. Til gjengeld kan hun se det herlige, hårete brystet heve og senke seg. Lyset får det til å glitre i de gyldne hårstråene nedover brystet og magen hans.. En smalere stripe med hår forsvinner ned under dyna. Han snur på seg. Lange, strerke bein snor seg under sengeklærne og hun ser den smale hoftekammen hans klart under den tynne sommerdynen. En arm med lekre, tynne hår på underamen legges ned langs siden hans. Skulderen og senen i halsen hans gir henne lyst til å kysse seg nedover ham.. Slikke nedetter ribbeinsranden hans, ned over navlen og helt ned i skrittet hans. Nyte det deilige kjønnsskaftet, og kjenne smaken av den myke, varmen huden mot munn og tunge.
Hun trekker underleppen inn i munnen. Suger på den. Lysten på den fine mannen i senga hennes kjennes så god og fin. Den flyter liksom rundt med blodet hennes og varmer henne. Gjør henne fuktig og litt ør.
Det er en nytelse i seg selv å nærmest tvinge seg selv bare til å se..og ikke røre.
Han strekker seg. Sukker. Trekker begge bein opp og kraftige lår avtegnes under dyna.
Hun greier ikke å la det være lenger. Strekker ut en hånd og stryker han over magen og lener seg over ham og kysser ham på brystet. Trekke inn duften av ham og sommerlakner.
En liten hånd finner sin egen vei nedover kroppen hans. Nedover magen og under dyna og varme, ivrige fingre finner pikken hans og lukker seg om den. Klemmer lett..
Han kvepper våken. Ser søvnig på henne et øyeblikk, og smiler mot henne. Ser på henne i det hun fortsetter å kysse ham over brystet, oppover armene og stikker nesa inn i den ene armhulen hans og trekker inne den deilige, skarpe lukten av mann.

Den glade, lekne latterens hans og det stadig hardere skaftet gjør at hun vet at han kommer til la henne nyte mer enn bare synet av ham…

Han er hennes.

Hun aker seg nedover kroppen hans, slikker og smaker langsetter den deilige stripen med hår og hennes øyenslyst blir nytelse for begge, i det hun lukker munnen om det varme, stive kjønnet hans..

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

januar 24th, 2010

Første gang..

av Kitty Pia   Lagret under: det, drømmer, elsker, empati, glad, lov, lyst     Stikkord:     

Det er fullt av folk inne i butikken. Planen om å kjøpe de 2-3 tingene hun trenger, og så løpe for å rekke ti-over halv bussen kan skrinlegges. Rusle. Det er ikke det hun best på akkurat, men må man så må man.

Hun river til seg en korg og setter kursen mot hyllen med krydder, oliven og andre nødvendigheter. .. Til rødvinen og kalkunfileeten hun har kjøpt. Dessuten må hun har brokkoli og Farris.
Det er, av alle steder, trengsel rundt grønnsaksdisken, og i det hun strekker seg og tar opp en brokkoli kan hun kjenne at hun skumper borti noen. Hardt. Snur seg raskt for å be om unnskyldning.
Snille, blå øyne møter hennes grønne.
Noe i blikket får henne til å drøye det med unnskyldningen.
Ansiktet til mannen som ser på henne er pent formet, med en flott nese og en mykt utseende munn. Underleppen er litt fyldigere enn overleppen og hun kan skimte blanke, pene tenner innefor..Det krinkler seg rund øynene hans. Lyst hår ligger bløtt ned over pannen hans.
Så snart hun sier ‘omforlates’ vil øyeblikket være over..

Han sier unnskyld først.
“Nei, det var nok min feil. Håper det ikke gjorde så altfor vondt.. ” Han smiler. Rister på hodet. Holder blikket hennes fast med sitt fine, varme blå..
Smilet hans får det til å sno seg varmt i magen hennes.
Hun smiler tilbake. Det er umulig å ikke gjøre det. De blir stående å se på hverandre. Så lenge, at hun kan høre noe le lavt. Hun trekker til seg blikket, nikker til ham og skynder seg mot hyllen med mineralvann.
Herregud, tenk å dumme seg ut sånn.

Men samtidig kjenner hun at det bruser varmt i blodet, og smilet vil ikke helt gi seg. Så deilig å se varme løfter i blikket hans. Hun håpet i alle fall at det var det hun hadde sett..
Hun velger seg gul Farris i dag. Det er greit å ha innimellom rødvinen, og i et pent glass gjør det seg godt.

Hun ser at det ikke er så lang kø i den ene kassen. Griper en sjokoladeplate på veien dit. Hun står igjen siden av ham. Han skotter ned i korgen hennes. Igjen ser han på henne og varmen sprer seg i henne og hun kan kjenne at hun rødmer. Igjen ser hun et smil glitre i øynene hans, og pene tenne som er litt skjeve komme til syne når smilet hans brer seg om munnen hans.
“Du lager ikke mat til så mange du heller..?”
Spørsmålet kommer brått på. Men hun greier da å riste på hodet. “Bare meg.” Stemmen er naturligvis for lys og for høy. Hun kan se at han fukter leppene. Smilet brer seg på nytt.
For en fin mann! Hun vet ikke hvor hun skal se, eller hva hun skal si. Hva sier man til pene menn som prater til en og smiler så varmt sånn helt uten videre?! Han står dessuten så nærme at hun kjenne duften av ham. Kjeven og halsen er dekket av gylne skjeggstubber, og hun kan se pulsen banke jevnt i halsgropen hans.
Så godt det ville vært å stikke nesa inn mot skjortekragen hans og pusten inn lukten av ham. Presse leppene mot den varme huden på halsen hans.. Varm, brusende lyst sprer seg i henne. Lyst til å ta inn denne mannens smil.. Kyss.. Den varme huden hans..

Det oppleves som om kassadamen redder henne når hun høre et kremt. Det er hennes tur.
Det går fort å betale, og hun er ute på butikktrappen.
Han går forbi henne ned trappen.
“Du får ha god middag.” Hun hører seg selv komme med den flate høflighetsfrasen før hun får tenkt seg om.
Han stopper og ser på henne. “Du også.” Hun smiler til ham. Han skal til å si noe, men blir avbrutt av at noen går i mellom dem.

Hun ser ham gå motsatt vei av henne.
Hun sukker. En så fin mann som går feil vei.
Plutselig snur han seg.
De ser på hverandre.
Han nikker, og så er han vekk blant alle de andre.

Det tok dagevis før hun sluttet å tenke på mannen med det fine smilet og go’blikket..

Hadde hun bare vært modig nok til gjengjelde flørten. For han hadde flørte med henne. Med blikket, med smilet og gleden over at han hadde virket på henne. Rødmen hennes hadde ikke gått upåaktet hen hos ham.
Hvis bare..
…Det hadde tross alt bare vært mat til èn i hans korg også.
Middag for to.
Hver for seg.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

januar 23rd, 2010

..Så skal se om jeg kan dikte litt igjen…

av Kitty Pia   Lagret under: enkelt., finurlig, hvordan          

.. Men hvordan ikke gjenta meg selv på den erotiske fronten?
Er emnet oppbrukt?

Tenke litt…
K.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

januar 23rd, 2010

Først…!

av Kitty Pia   Lagret under: hvordan, ingenting, innlegg     Stikkord:,      

Hvorfor finner jeg ikke igjen innlegg og/eller kommentarer her på bloggen min? Jeg vet de er der.
Jeg finner innlegget og kommentarene når jeg leter via Dashbordet/kommentarer/-tører. Men det opplyses at ingenting er å finne når jeg klikker på “kommentarer” under innlegget… Eller at det ikke fins noe innlegg iht kriteriene når jeg søker i vgblogg som sådan.
Merksnodige greier…
??
Kan noen forklare dette for meg?
:)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

januar 22nd, 2010

… en vakker mann jeg ikke tør tenke på en gang.. Eller jo! :)

av Kitty Pia   Lagret under: drømmer, empati, enkelt., snill, ønsker     Stikkord:,      

Han er bare litt eldre enn meg. Og han er sinnbildet på høy, mørk og vakker. Eller er det øynene som ser? Det er vel litt både òg, tenker jeg. Jeg har ikke tilbrakt så mye tid med ham, men han gjorde et svært godt inntrykk. Han er vennlig og høflig og har som jeg vet ikke noe behov for å breie seg.. Nå er det kontakt mellom oss. (…)
Det kjennes bra, men jeg er litt redd for at jeg skal legge for mye i det, som det heter. Han var visstnok interessert for en tid tilbake, men etter det har han funnet en som han liker og er glad i. Har jeg hørt. Men nå er det sosial kontakt, og han sender med klemmer på e-post. (…)
Og jeg kan ikke la være å tenke på de mørke øynene, den gode latteren og de lange, slanke lemmene..

Jeg likte ham før,og det er ikke fritt for at jeg ville blitt fascinert av ham nå også.
Denne gangen ville jeg tatt i mot interessen hans, og ikke vært så innmari redd.

Men det er vel bare dagdrømmerier.. Jeg liker menn, likevel er jeg fryktelig dårlig på det å la ting skje i sitt eget tempo. Og samtidig er det litt skremmende å kaste seg utåpå også..

Lurer på når jeg skal bli en sånn voksen, selvsikker kvinne, jeg.
…Sånn på ordentlig, mener jeg, og ikke bare tidvis en modig maur?… ( :) )

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

januar 20th, 2010

Rare overskrifter..

av Kitty Pia   Lagret under: enkelt., finurlig, hvordan, målbinde          

“Politiet har satt inn store mannskaper i jakten på den brutale voldtekstmannen…”

Dette er underlig norsk på flere nivå. Det får meg til å undre over hvor små mannskaper de setter inn i jakten på alle de snille, søte voldtekstmennne…

Journalister er ikke rollemodeller hva angår rettskriving eller språkrøkt. Jeg er klar over at en overskrift er lite tilgivende når det gjelder gjennomslagskraft; enten har den makt til å gripe deg eller så er den helt uinteressant.

Likevel må en lure på hvor travelt han har hatt det, journalisten i VG (?) som skrev denne artikkelen..?

… Noe skal en jo skrive om.
Kanskje jeg også skulle nevne hans om synes at ..”chino’n var gøyere enn venta, og de ledde masse.”

Den sto på trykk i Adressa.
Reform 94 rinner en i hu, og L97 er ikke uten skyld i denne sammenhengen den heller..

Det er så en lar seg målbinde..

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

januar 18th, 2010

Jeg er kjempedum…

av Kitty Pia   Lagret under: alt          

Jeg er så dum faktisk som enkelte vil ha det til. Jeg lar folk slippe innpå gang på gang.. og tror at denne gangen har han skjønt ting..
Men tror du jeg får viljen det grann?
Nei.
Tror du han lover en hel del, bare for å få meg til å føle meg krevende når jeg etterlyser handling etter ord?
Jada.
Jeg er kjempedum.
Og eitrende forbanna.
K.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

januar 17th, 2010

Må kommentarer godkjennes…

av Kitty Pia   Lagret under: applaus          

enkeltvis via Dashbordet (les Chrasbordet)?! Hvor ble det av den funksjonen hvor man kunne tillate/ikke tillate kommentare alt etter om kommentatøren var innlogget eller ikke?
Svarte Grønne Lilla!! Hvorfor må det være så kronglete? Akkurat når man har funnet ut en bra system på det gamle dashbordet, så endres det til noe mindre brukbart.
Hjelp tas i mot med stor takk!
Klem fra K :)

PS! Stikkordet er ment ironisk!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Eldre innlegg »

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00