Kitty Pia's side… – Her tenker jeg mine tanker og sier ting høyt. Det er spennende det!..

oktober 28th, 2009

En kopp kaffe er så mye mer enn dèt..

av Kitty Pia   Lagret under: lykkelig     Stikkord:     

En kopp kaffe. Det er noe med denne drikken som jeg ikke klarer meg uten. Er det den gode, aromatiske smaken, eller fordi det er avslappende med varm drikke? Det sosiale?..

Det er vel snakk om en sammenstilling av alle disse årsakene. Det passer liksom alltid med kaffe. …

10 minutter til gode før bussen går om morgenen? Rekker litt mer kaffe.

Har noen minutter for meg selv på jobben før telefonen begynner å ringe? En kopp kaffe må man ha. Det tar ikke så lang tid å lage en kanne med denne deilige drikken, og man får en myk, velsmakende start på en dag som ganske sikkert kommer til å kreve alt en har av engasjement og motivasjon.

Man vet at en kollega har hatt en stri dag? .. Det er godt å komme ned til noen som har kaffe og by på, og muligheten til å stenge verden ute i noen minutter. En som kan nyte kaffen i stillhet.. Eller som kan lytte og bidra med råd om det er noe man føler for snakke om..

Kaffe er en mulighet til å bli kjent.

Kaffe er en mulighet til å avslutte ting.

Kaffe er en mulighet for flørt og forelskelse…

Kaffe er en mulighet til å være et sted, uten at man er så synlig for alle andre;  man kan sitte i fred og ta inn stemningen, folk.

Kaffe lar deg være en observatør.  Få med deg hva som skjer innenfor og bak fasaden…

Kaffe gir også mulighet til å sladre. Skravle og ta del. Kaffe løsner mer på tungebåndet og sperrer enn hva alkohol gjør fordi  kaffe  skaper trygghet og intimitet.

Kaffe. ..Et annet ord for Ambrosia. – ..Gudedrikk.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

oktober 27th, 2009

Av og til er det..

av Kitty Pia   Lagret under: finurlig          

..så godt å sove at jeg føler for å være våken, slik at jeg kan nyte det ordentlig.

Herreguden, så trøtt jeg er.

-Det må være all bloggingen – til langt etter midnatt – og ovetiden som gjør seg gjeldene..

Natt’a, dere..

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

oktober 26th, 2009

Ønsket..

av Kitty Pia   Lagret under: elsker, sex     Stikkord:, , , ,      

Mannen ser ikke særlig blid ut. Faktisk ser han svært alvorlig, nesten streng, ut. Servitøren sakner farten spørrende i det han nærmer seg bordet hans, men får ikke noe tilsvar.  Hun møter blikket til kelneren i det han forsetter videre, forbi bordet hennes. Han ser lettere oppgitt ut.

Hun flytter blikket tilbake over på mannen, to bord lenger inn og litt til høyre. Det er ganske tidlig på kvelden, og det er ikke så mange i restauranten. Faktisk bare en håndfull personener til sammen. Han er egentlig en ganske pen mann. Ikke i klassisk forstand, slik som i film eller på reklameplakater for ullgensre, turstøvler eller mobiler, men han har høy panne og rett nese. Glattbarbert. Tydelig også vært hos frisøren nylig. Han har det litt forseggjorte preget menn får like etter at de har vært å klippet seg.  Mørkt hår. Briller. Av det stlålinfattede slaget. Ser tydelig hvilket rådyrt merke de er på den ene brillestangen, men brillene er egentlig ikke særlig kledelige; de får ham til å se litt kald ut. De stenger liksom for blikket hans. Så ironisk, tenker hun, der hun sitter med en kopp kaffe, ser seg om, og tar inn livet rund seg.

Han er kledd i dress. Jakken har han tatt av, og  lagt over armlenet på stolen ved siden av seg. Skjorte. Hvit. Den ligger pent inntil armene og skuldrene hans. Slipset er grønt. Han må ha lange bein, for hun kan se sorte sko i mykt, blankt skinn stikke frem under bordet. Tanken på beina hans får henne til å tenke på resten av ham. Ser nøyere på hvordan skjorten forsvinner ned i bukselinningen. Hva hun om trakk den opp? Ville den avsløre et hårete eller et glatt bryst? Hun kan se ribbeinsranden hans. Impulsivt føler hun for stryke hånden over ryggen hans, kjenne på ham, føle konturene hans…Hun kjenner at hun er helt oppslukt av … hva da? Ham? Nei, det er mulig. Hun kjenner ham ikke. Har bare vært i samme rom som han i knapt en time. Begge har de spist middag. Alene, ved hvert sitt bord. Hun rister svakt på hodet over seg selv og den så smått absurde tankerekken.

Hun blir avbrutt i betraktningene sine av kelneren som kommer med en ny kanne med kaffe til henne. “Mer kaffe her, om det ønskes..?” Hun nikker ja takk, og smiler til ham. Han er vennlig og profesjonell, og forsvinner like raskt og stille som han dukket opp.

Hun tar en slurk av det kokvarme, mørke brygget. Smaken av den svakt bittersøte aromaen sprer seg i munnen, og det å drikke av tynt, lekkert porselen gjør det hele litt mer eksklusivt.  Hun er ikke klar over at hun har lukket øynene fortapt seg i gleden over kaffen og stemningen før hun igjen åpner dem, og ser at mannen ved bordet bortenfor ser på henne. Han smiler ikke. Bare ser. Hun ser tilbake på ham. Holder blikket hans.

Det er hun som smiler først. Smiler mot han med ønske om at han skal smile tilbake. Tillate kontakt. La henne opprette en liten forbindelse med ham, i og med sin egen glede over noe så enkelt som en kopp kaffe i gode omgivelser, og over hans maskulinitet. Den dragningen hun har kjent på når hun ser på ham; tar inn kroppen hans, måten han sitter på… Til å begynne med kan hun bare ane smilet hans. Det starter utrolig nok i øynene hans.  Et motsatt smil av folk flest. – Nå når han ser rett på henne kan hun se at har markerte bryn, og dyptliggende øyne,  men det glitrer herlig i dem akkurat nå. Smilet når det brer seg endrer ansiktet hans fullstendig. Det er som om hele han lysner opp. Han har herlig, varmt smil.  Det støkker i henne. Herregud, så fin han er! Hun hadde rett; det var noe bakenfor den irriterte minen.. Noe varmt og djervt. Hun kjenner at hun rødmer litt, men hun tar sjansen på å skåle med ham i kaffe. Han slår ut med hendene; han har ikke noe å skåle i. Smilet er der fremdeles. Blikket holder hennes. Ligger det en invitasjon der, mon tro?… Hun strekker ut en hånd og signaliserer mot stolen overfor seg;  “Vil du  sitte hos meg?”  Hun ser inn i ansiktet hans.  Hun er spent. Sier han nei er det over, sier han ja vil hun kunne få se mer til smilet, nyte spenningen som fins mellom dem, og som  skaper varme i blikket hans…Hun har spurt før hun selv skjønner at hun har bestemt seg for å gjøre det. Det impulsive ønsket om å komme  innpå denne mannen har slukt henne.  Han nikker. Smiler. “Jeg tror ikke jeg kan stå i mot tilbudet om en skål i kaffe.” Han skyver stolen vekk fra bordet, og reiser seg.

Hun kjenner en ren, uforfalsket lengsel i det hun ser ham komme gående. En lyst så intens at det verker søtt og varmt nedrest i magen. En høy, flott mann. Lange bein og en godt formet kropp. Han setter seg ned. Sjenker en kopp kaffe til seg selv. Ser på henne; skåler. Smilet, og blikket hans forteller henne at også han har et ønske om mer enn kaffe. …

*

.. Synet av ham nesten naken på sengen sin gjør henne varm og ivrig. Hun setter seg ved på kne ved føttene hans. Hun stryker håret sitt vekk fra ansiktet,  og lar det falle nedover ryggen, lar ham se på henne. Direkte blikk. Naken. Brystene kjennes tunge av lyst,og hun er blitt varm og kåt ved synet av ham. Han setter seg opp. Kysset er dypt og vått. Følelsen av  kjenne tennene hans mot tunga er merkelig erotisk.  Han egen tunge er ivrig og deilig myk…  De er begge andpustne når kysset avbrytes. Hun trekker underbuksene av ham, sokkene går samme vei. Endelig. Helt naken. Helt hennes. Hun styrker over vristene hans. Kjærtegener innsiden av foten hans. Bøyer seg fremover og kysser leggene hans etter tur. Lar tunge slikke seg oppover mot kneet hans. Fører varme hender oppettter lårene hans; lener seg innover ham og han kan kjenne brystene hennes mot seg. Kjenne at vortene hardner mot huden hans.  Se den deilige baken hennes, og se ryggens krumning i det håret faller forover. Han styrker henne over armene og kjæler for nakken hennes, men hun tar tak i hendene hans og legger det ned langs sidene han. Smiler, rister på hodet. Kysser ham. Nyter å kjenne tungen hans mot sin, glatt og deilig.

” Jeg vil nyte deg.  La meg på ta på deg, kose meg med deg.  Du er så fin.” Ordene hennes ettefølges av flere kyss. Han dufter såpe og after shave, men også svakt av noe særegent.  Et tynt lag svette ligger på huden hans. Han smaker lett salt. Hun lar tungen slikke forsiktig over magen hans. Med hendene kjæler hun for lårene og hoftene hans. Strekker seg oppover ham og kysser halsen hans. Gnir ansiktet mot brystet hans. Hårete. Hun elsker det slik. Duftende, deilig, hårete mann. Hun kjenner at at han fyller hendene sine med brystene hennes. “Åhhh..” Sukket av nytelse glipper ut av henne. Hun ser at han smiler. Det er så godt å kjenne hendene hans på seg. Hun lar ham kjæle for seg, selv om det er hun som har sagt at hun vil leke med ham…

Hun lener seg tilbake på hælene og ser på ned på ham. Lar øynene ta inn kroppen hans. Varmen fra huden hans er uimotståelig, og hun lener seg innover ham og lar det regne kyss nedover ansiktet,  skuldrene og armene hans. Hun stryker lårene hans, og slikker over brystvorene hans, biter lett i huden nedrest på magen hans..  Lysten på ham er så stor at det brenner nederst i magen. Og hun er blitt våt.  Det er godt å kjenne på. Munnen hennes leter seg veg  nedover magen hans. Grådige hender griper om den harde pikken hans. Han gisper. Spenner seg mot henne, klemmer seg mot den varme, villige kroppen hennes, klemmer og styrker henne over rompa, som stikker innbydene opp over ham..

Hun biter lett i huden hans og stryker ham over brystet og sidene, lar neglene rispe lett i huden hans. Han grøsser. Hun kan høre ham le lavt. Hun smiler i mot ham. Han kysser munnen hennes. Stjeler enda ett kyss. Hun ler, og skyver seg litt unna.  Nyter å ha litt makt over ham.  igjen kan han kjenne hendene hennes om den harde pikken sin. Hun trekker forhuden sakte nedover skaftet og det blanke, struttende pikkehodet ligger helt inntil munnen hennes, så nær at han føle pusten hennes kjærtegen det. Hun slikker i seg dråpen med fukt som ligger der. Han ser at hun har glede av å smake på ham, -pirre ham. La ham vente på noe godt…

“Ååååhh… ja…!” Han vet hva som kommer. Lengter etter det så intenst at det nesten gjør vondt. Så deilig kjennes det å vente på å få kjenne henne gape over pikkskaftet og suge ham..

Når hun endelig lukker munnen om kuken hans, og lar den synke inn i den varme, våte munnen sin, er det så skjønt at han for noen øyeblikk slutter å puste. Alt han får til med det samme er et hikst av nytelse. Tungen slikker over det glatte, harde pikkhodet og hun beveger hodet opp og ned, strammer leppene om pikken. Lar ham begeve seg inn og ut. Hun lar munnen elske med kjønnet hans. Hun strekker tungen ut på undersiden av kuken hans, og presser hardt i mot undersiden av det svulmende hodet.

Alt som fins i verden er den våte, deilige munnen som omslutter pikken hans.

Når hun mykt griper om pungen hans, og veier ballene hans i den lille varmen hånden sin,  og klemmer hånden om dem,  kjenner han at han ikke kan styre seg lenger, -  det  går for ham. Det er ingen kontroll igjen, bare skjønn overgivelse.. Orgasmen river gjennom ham. Det er som om den starter inne ved ryggraden, og flommer opp i ham .. og inn i munnene hennes. Sæden hans fyller munnen hennes så voldsomt, at det renner over for henne, og en ivrig, rosa tungspiss slikker over hele skafet hans. I det han nyter slutten på den harde, skakende orgasmen vet han at har fått noe han har ønsket seg  lenge….. En deilig kvinne som vet å nyte..

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

oktober 26th, 2009

At jeg aldri kan lære å holde kjeft i 10 sekunder..!

av Kitty Pia   Lagret under: betviles, lære     Stikkord:     

I dag gjorde jeg det igjen.

Maktet ikke å holde smella lenge nok til noen andre fikk sagt noe.

Det ble taust lenge etter at det som etter alle solemerker å dømme er sjefen kom med et “forslag” til jobb til en av oss.

Alt for lenge…

De sier at om man makter å holde kjeft i 10 sekunder etter noe sånt, så har noen andre rukket å melde seg frivillig.

.. Jeg kan umulig ha holdt ut i mer enn 8, for det var jeg som fikk jobben.

Frivillig.

Det er ikke noen vanskelig jobb, men den er “kronglete,” tar mye tid og krever at man greier å holde 2-3 tanker oppe å gå inni hodet til enhver tid.. Ellers blir det bare tullball av det hele..

At det går an!!!

… Men på den lyse siden; det blir litt romsligere julegavebudsjett av det. For dette blir det overtid av.

Noe bra kommer det jo ut av å melde seg tvangsmessig frivillig.

!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

oktober 25th, 2009

Nøkkelen..

av Kitty Pia   Lagret under: belønning, elsker     Stikkord:, , , ,      

Dagen har ikke vært den beste. Hun måtte gå hjem fra jobben i dag. Hadde følt seg litt uggen tidligere på dagen også, men gikk på arbeid likevel..

Nå er hun helt seg selv igjen, og kjeder seg. Så dagen har ikke tatt seg opp nevneverdig.  Kan ikke gå ut heller, siden hun liksom skal godtgjøre og ha dratt hjem fra jobben.

Hun har ryddet og ordnet i leiligheten, og det er ikke mer å gjøre. Kaffe har hun kokt og boken ligger på bordet og pleddet ligger sammenbrettet i sofaen. Men hun har ikke lyst. Er rastløs og urolig og føler for selskap. Gjøre noe. Hva som helst.

Og hennes bedre halvdel er ikke hjemme på lenge, så hun kan ikke regne med ham heller.

Slenger seg ned i sofaen og løfter pc’n over på fanget.  Ser på innlegg som er skrevet på forskjellige steder på nettet. Sjekker e-post.

Men der… En link!.. Hun klikker på den. En venninne har sendet med en link til en side med litt “spenndene” innhold som hun så forsiktig kaller det i mailen sin. Hun ler. Det er alltid noen som ikke kan si høyt at de nyter synet av en flott mann og om han er litt  lite påkledd så gjør ikke det noe..

Bildene er flotte. Mannen kan være i slutten av 40-årene. En godt bygget mann som helt åpenbart har tatt vare på seg selv. Det som gjør ham så særlig kjekke er vel blikket som liksom innbyr til å nyte ham. Ikke noe arrogant glimt, bare glede over å være til glede.. Hun kan kjenne at hun blir tent. Ikke nødvendigvis på ham, men på den stemningen han skaper. Hun kan kjenner at hjertet slår raskere, huden blir varm, og hun kan kjenne at leppene blir mer følsomme.. Hun stryker seg over armene, huden nupper seg, og det strammer til i brystene. Ser på mannen. Ser på formen hans. Den brede brystkassen, nydelig formede armer, slanke hofter og krafige lår. Huden hans ser så skjønn ut..

Hun legger en hånd mot et bryst. Det svulmer mot hennes egen hånd. Det kjennes så godt. Hun setter pc’n i sofaen siden av seg.  Ser nedover magen sin og hoftenes runding. Skiller beina. Stryker nedover lårene sine.. Tenker på en manns hofter i mellom dem, kroppen hans over hennes; kjenne ham ha henne under kontroll nærmest, forme mykheten hennes etter sine egne harde form..

Hun kjenner at hun brått føler for at mannen hennes skal komm hjem. Nå.  Hun lengter etter å høre nøkkelen hans i døren i det han som vanlig låser seg inn. Hun har lagt deilige planer for ham- og seg selv…

*

..Lyden av lange skritt i gangen, får henne til å se opp fra brevet hun sitter å skriver. Skriver lange brev til venninner som hun legger ved e-poster. Interessen er andre steder nå.

Det er raskt gjort å få pc’n inn i bladhyllen. Hun går ut i gangen og inn på badet. Tar et overblikk i speilet. Hun har freshet seg litt opp, men føler for å se at hun ser OK ut, bygge opp litt mer selvtillit.  Hun er så varm og lysten, men også litt nervøs, tenk om han er så sliten at han han ikke orker, eller ikke skjønner…

Nøkklen skraper i låsen.

Han har knapt rukket å sette ned pc-vesken får hun har hendene på kroppen hans. Hun er overrasket selv over hvor fort hun har henden innunder skjorten hans. Stryker over det varme, hårete brystet hans. Ser ham inn i øynene. Ser forbløffelse i blikket hans i det hun strekker seg opp og lener ser innover ham for å kysse ham. Han kysser henne  tilbake; litt usikkert.

Hun stryker hendene over skuldrene hans. Sukker i glede over den deilige følelsen av huden hans mot hendene. Lukten av ham. Hans helt egen duft. Hun trekker ham ned mot seg. Synker nedover og har ham på gulvet før han helt har fått summet seg. Han retter seg litt opp ser på henne. Et lite smil om munnen, om enn litt forunderet.

“Jeg vil ha deg. Ta meg.” Stemmen hennes skjelver litt.

Hun er mer nervøs en hun vil innrømme. Kjenner et lite stikk av engelstelse for at han skal avfeie tilnærmelsen hennes som et dumt påfunn.. Han trekker pusten dypt og raskt. Kysser henne hardt, og strekker armene hennes overhodet hennes. Slikker seg nedover halsen hennes, biter henne forsiktig i kravebeinet. Hun kan kjenne skjeggstubber raspe mot huden. Åhh, så deilig.. Helt av seg selv snor beine hennes seg om ham. Stremmer seg om hoftene hans. Hun løfter hoftene mot ham. Har så lyst til å kjenne kjønnet hans mot seg. Mellom beina.

Han trekker seg litt vekk. Erter henne. Hun ynker seg. Løfter seg mot ham.

“Å, nei du. Jeg skal se og smake litt først. Så er det din tur… ” Smilet hans er ren sex.  … Så deilig å se at han er med på leken.

Knappene i blusen hennes knappes fort opp. Han ser over kroppene hennes. Brystene som svulmer. Hun lengter etter han skal ta på dem. Klemme dem i hendene sine, slikke over den følsomme huden, og suge brystvorene inn i munnen. .. Kroppen hennes buer som mot ham. Hun stønner i frustrert lengsel. Han nyter å pirre henne, la henne vente.  Henden hans løsner BH-stroppen og endelig er brystene nakne og hun kan kjenne ansiktet hans mot dem. Det er så deilig at hun stønner høyt. Støter hoftene mot ham. Hun kan høre ham sukke. “Du har det godt?” Det er bare halvveis et spørsmål.  Og hun vet han nyter dette han også. Det gjør det bare enda vanskeligere å vente. Hun kan ikke få nok av ham. Hun knar ryggen hans med fingrene. Klemmer knærne mot sidene hans. Løfter underlivet mot hans. Vil kjenne han inni seg. Det er så vått i skrittet at hun kan kjenne trusen gli glatt frem og tilbake ved hver buktning hun gjør.

Han vet det naturligvis. Han stikker hånden inn mellom dem. Sprer fingren ut over kjønnet hennes. Presser mot henne. Kysser henne, slikker over leppene hennes. Ler lavt når hun suger seg fast inn mot munnen hans. Lyden av pusten deres fyller luften.

Brått trekker han ned buksen og trusen hennes. Aker seg nedover henne. Kysser magen hennes. Tungen hans slikker seg innover i den våte, kåte fitta hennes. “Åhhh….” ropet av nytelse får han til å forsterke anstrengelsene sine. Hendene hans knar rompa hennes, løfter henne mot ansiktet sitt.. Det er så godt at hun ikke kan gjøre annet enn å hive seg bakover, la seg rive med.

Han løfter hodet, skotter opp mot henne.

Ser at hun ser på ham. Blussende ansikt, blanke øyne. Munnen er fuktig og halvåpen. Hun er varm og bustete. Og vilt kåt. På ham. Han vet at han må inni henne. Han kan umulig bli hardere og han kommer ikke til å vare lenge, men han håper at omgangen med tungen vil gjøre det lettere for henne å komme. Nå vil han ikke vente mer på å støte seg opp i henne. Om og om igjen. Nyte varmen, våtheten, lysten hennes.

Gispet hennes når han trekker ned boxeren og lener seg innover henne forteller ham hun er mer enn klar. blikket hennes over brystet hans, skuldrene. Han vrenger skjorten av seg. Støtter seg på armene,-  I et hardt støt kommer han inn i henne. Pikken er så hard og stiv at han treffer det klissvåte fittetaket hennes med det samme. “Uuhmmmm….” Det er så godt at han ser hvirvlende farger for øyne. Duften av det våte kjønnet hennes og lyden av den deilige, dype parringen deres driver ham ut og inn i henne. Han lukker øynen i nytelse. Ser ikke at hun blir fjern i blikket, men kan kjenne at fitta strammer rundt kuken. Åh, som det strammer, og det er så deilig at det knyter seg dypt i ham. Sæden hans sprenger seg opp i ham. Litt til.. Bare litt til..

Hun ynker seg tynt; orgasmen er så skjønn. Den brer seg utover henne. Det er som tusen varme tunger slikker over hele henne… Varmen og knytningene tar fra henne alle tanker, annet enn på denne herlig mannen hennes. Han som er over henne. I henne. Hun løfter seg ivrig. Gir like heftig som hun får. Tar kuken hans inn seg, knuger den…. Så godt..!

Hun kan kjenne at han gir seg over. Han lener hodet bakover. Strekke seg på armene. Hoftene støter hardt mot henne. Ansiktet hans er herlig fortrukket i det han kommer..

..Sæden hans spruter inn i henne for hvert støt. Det er herlig å kjenne den trange fitta kjærtege kuken hans. Hele lengden. Kjenne at han nesten må tvinge seg fordi de trange foldene som stryker over så delig over kukhodet for hver gang han skyver seg inn. De varme, myke lårene hennes om knuger ham. Tar ham!- Han skyver seg inn en gang til. Enda en gang. Det så godt at han rir på etterdønningene.. Smilet som brer seg i ansiktet på den deilige kvinnen under ham, får ham til å gi seg over. Han med et siste hardt støt fyller han henne og tar henne inn mot seg. Folder henne inn mot kroppen sin…

*

“… Fryser du?” Han ser ned på henne. De ligger fremdeles på gulvet i gangen. Halvt avkledde. Helt utslitte.

“Nei.” Hun smiler mot ham. Han gnir nesa si mot hennes. Herregud, så herlig en velkomst.

” Hva har jeg gjort for å fortjene en slik delig velkomst?” Hun smiler mot ham. “Ingenting -fikk bare så lyst, … – det er nøkkelen, har jeg hørt.”

___________________________**_____________________________________________

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

oktober 25th, 2009

Nytt arkiv; Nå blir det lett å kjøre reprise..?

av Kitty Pia   Lagret under: alt, bra, enkelt., rasjonalisering, ønsker     Stikkord:, ,      

Har nettopp surret rundt inne på “administrasjon” og laget med en ny widgeter -kolonne-greie… Et arkiv som gjør det lettere å søke etter de innleggene jeg har skrevet..

Så nå vet jeg hvor jeg har mine meninger™ , erotiske utskeielser ©, betraktninger og utbrudd ®

Nå kan de som ønsker en reprise på ting fort skaffe seg det, og andre kan lett unngå det de helst ikke vil se mer til.

Jeg selv kan holde rede på alt jeg til enhvert tid har syntes det var opportunt å utgyte.  For en som mener noe hele tiden, føler sterkt for ting og liker å uttale seg, er dette en nesten uunnværelig innretning.

Klikk i vei, deres om ønsker et gjensyn.

:)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

oktober 24th, 2009

Filmer som gjør godt…

av Kitty Pia   Lagret under: alt, belønning, drømmer, empati, enkelt., kunnskap, lykkelig, lære     Stikkord:,      

“Deilig april”, “Duften av krydder”, “Stekte grønne tomater”, “Slik som i himmelen”, “Julia & Julie”.. Filmer om mennsker, hendelser, sammenhenger, kjærlighet, vennskap, vije, styrke og det å tørre å åpne for å la andre bety noe for en…

Den siste har jeg sett to ganger så langt. Det kommer sikkert til å bli flere…

Det er filmer man kan se alene, med litt rødvin og sjokoklade av det mørke, smakfulle slaget. Eller sammen venner med enda mer rødvin og oliven og fetaost; Filmer som som gjør at man kan leve seg inn i ting, og kjenne seg igjen og utveksle tanker og følelser..  Det er ikke bare en selv som føler seg liten og utilstrekkelig til tider, eller tror at alle andre er så selvsikre og vellykkede over hele linjen. Alle har vi våre misoppfatninger som preger oss mer enn vi tror. Oppfatninger som hindrer oss i å se våre egen resurser og bruke dem fullt ut. Vi bruker altfor mye tid og krefter på våre feil og mangler og lar de diktere hva vi kan være i verden, i og med oss selv, og for andre.

Filmer som kan lære en at man skal ta i mot mer uten å føle skyld, men også bidra uten å føle at det er et ork. Da skaper man balanse i eget liv.

Ting blir ikke så skremmende. Eller så uoppnåelige. Og jeg slipper å føle meg uverdig. Jeg blir like bra som de andre, selv om jeg er anderledes.

Vi er alle den eneste i vårt slag.

Det skal vi gi hverandre ros for at vi makter å være, ikke kritikk og nedsabling for at vi ikke er som “alle andre.”

Det er godt å bli mer selvsikker og med dèt mer voksen.

Det er ikke årene som gjør meg voksen; Det er troen på at jeg kan være den jeg er, og vite at det er bra nok og at fine ting hender også i mitt liv. Ikke fordi jeg har gjort meg fortjent til det, men fordi folk, hendelser og situasjoner til sammen former en reaksjon på at jeg er tilstede, tydelig og ærlig. At jeg ikke er noen trussel. Det er ingen fare knyttet til det å ta meg inn over seg.

Har du en go’film du henter styrke fra? Det unner jeg deg i så fall.

Skal jeg velge fim blir det “Deilig april” som er den ypperste.. Fordi den gir håp om en deilig januar, februar, mars… Jeg ser frem til å glede meg over noe, og har sluttet å være så engstelig.. For har jeg ikke greid å løse ting frem til nå kanskje? ..

Jeg har det som skal til.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

oktober 24th, 2009

Hvis mannen…

av Kitty Pia   Lagret under: drømmer, glad     Stikkord:,      

..som heter Rune Dahl, og arbeider i Radio Norge er like pen og kjekk som den varme, skjønne, sexy stemmen – og den herlige latteren, kan få en radiolyttende kvinne til å innbilde seg, så må jeg bare få sett mannen!!

Så rart at man får så mange rare forestillinger på basis av noens stemme..

Jeg har i alle fall bestemt at Rune Dahl må være blandt landets kjekkeste menn.

Uten tvil.

;)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

oktober 24th, 2009

Sekretær!

av Kitty Pia   Lagret under: diva, glad, glamour     Stikkord:,      

Jeg har omsider kommet meg i arbeid igjen, og vært det en stund.

Vikariat.

Har fått det forlenget hver gang.  – Sist med 3 mndr. Det er ikke all verden,  -ønsker meg mer enn som så, men jeg liker ikke tanken på å bli arbeidsledig igjen, så jeg tar det jeg får.  -..inntil en viss grense, får jeg si…

Og jeg trives stort med arbeidet mitt og har kjempesøte kolleger. :)

Men gjett om jeg får jobbet! Prøvesvar, brev, e-poster, arkiv, telefon og veiledning av “store” og små på bruket…

Hvis folk visste hvor hardt en sekretær jobber, og hvor høyt listen ligger med hensyn til humør, hjelpsomhet og evne til å ta i tu med ting som “kommmer på,” ville man omtalt den gode, gamle yrkesgruppen med litt mer respekt. I stedet for å kalle oss “kontordamer.” Det er det noen som gjør fremdeles; som en eller tre av mine mange sjefer bl.annet… “Be kontordama hjelpe deg, hun får det til fortere. Dessuten må noe sånt som dette være hennes jobb uansett, så…”

(Riktignok har vi – mange av oss -  lagt oss til noen “uvaner”; Lange, lakkerte negler. Den franske varianten er mest vanlig…

Personlig har jeg valgt dyprød lakk. Det er mitt forsøk på glamour i denne jobben. Noe det ellers er pent lite av ..  :) )

…..Stort sett smiler jeg og tar oppgavene unna.  -På strak arm, om jeg skal si det selv. Har heldigvis fått tilbakemeldinger på at det er slik jeg oppfattes også, og at jeg gjør en god jobb.  Mine kolleger sier at de setter pris på meg, og inkludrerer meg, og tilgir mine feilvurderinger når de forekommer.

Så hva gjør det da, at jeg bare er en “kontordame” i noens øyne..

Når jeg selv vet at jeg er en himla dyktig Sekretær!

:)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

oktober 1st, 2009

Virkelighetsfjern, kunnskapsløs og selvopptatt; Eller også Anna Anka..

av Kitty Pia   Lagret under: dumskap, kritikk, kunnskap, kvinner, rettigheter     Stikkord:, , , , , , ,      

Jeg innrømmer det.

Jeg gadd ikke se Skavlans første program etter Sverige -oppholdet, fordi Mrs Anka var der, og hadde ut av seg masse tull. Av den typen jeg blir rasende av.

Jeg begynner å bli en gammel dame, så jeg har ikke godt av å hisse meg opp sånn i tide og utide, og særlig ikke over meninger som denne damen har.

Har en kvinne, vellykket og vakker som bare det,  rukket å bli 38 år, gift av bekvemmelighetsårsaker (OK, jeg synser nå…) og ikke greier å forstå at det kan hun gjøre fritt og uten skyld,  nettopp fordi kvinner ikke lenger suge en mann hver gang han ber om det/ forlanger det, ikke lenger behøver å betale for likeverdighet med kroppen sin, ei heller oppfatte en manns lyst som sin plikt for å ha en plass i tilværelsen, da er det kort og godt ikke håp for damen.

- ..Uansett hvor rasende jeg enn blir.

Det spiller egentlig ikke noen rolle hva en mann forlanger.. eller hva Anna Anka mener er kvinnens plikt.

Det som er den røde kluten for mitt vedkommende er Anna Ankas tvilsomme bruken av ordet “må.”

Hun avslører hvor kunnskapsløs hun er. Har hun hørt om Mary Wollenstonecraft? Kathy Anker? Sufragettene?.. Nei? Har hun tenkt over at hun igjen plasserer styringsretten over en kvinnen seksualitet, kjønn og kropp i en manns hender? Akkurat den sosiale strukturen tidligere tiders kvinner slåss for å avskaffe?! En kvinne blir til ved en manns blikk. Hun får verdi i kraft av den nytelsen hun kan gi ham. Hun må gjøre seg fortjent til hans gunst utenfor sengen, ved å gi ham sin i den. Og bare der, kan det synes som Mrs Anka mener. Ellers skal kvinnen ikke plage mannen med hva hun synes, tenker, drømmer om og ønsker for ham og seg?…

Deres kamp har gjort det mulig for henne å ha det livet hun har nå; Og kunne si og gjøre det hun gjør uten å miste hele sin troverdighet, fordi hun har rett til seg selv; kroppslig, sosialt, filosofisk…  Uten at fruen dermed tenker de store tanker av den grunn.

…Det kan godt hende at jeg føler for å vekke en vakker, spennende, interessant mann litt tidligere enn vanlig en morgen, for å finne på noe moro… ;)

Men ikke fordi mannen mener jeg må.

Bare fordi jeg har lyst.

Simpelthen. ;)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Eldre innlegg »

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00