Kitty Pia's side… – Her tenker jeg mine tanker og sier ting høyt. Det er spennende det!..

mai 29th, 2009

En vakker mann..

av Kitty Pia   Lagret under: Ukategorisert     Stikkord:, ,      

Jeg kom ut fra butikken i dag og fikk se en vakker mann stige ut av bilen sin.

Han skulle inn på butikken han også.

Høy, slank og med mørkt hår – litt grå ved tinningen. Glittrende, blå øyne. Mørke bukser og en Bergansjakke som var brun og blå. Han var opptatt med sitt. Tanker om at han ikke måtte glemme litt “helgegotteri” til ei lita pie hjemme? Eller at han trengte nye barberhøvler?.. Han var litt skjeggete.

Han beveget seg mykt og smidig. Og han var akkurat passe høy. Han hadde en rett, pen nese og en flott, skjeggete kjake.. Brede skuldre og slanke bein.

Jeg fikk mulighet til å nyte synet av en vakker mann.

Heldigvis!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

mai 28th, 2009

Entall og flertall! …

av Kitty Pia   Lagret under: bra, finurlig     Stikkord:     

En sekretå

Flere sekretær.

For det har Dag Eigil sagt, -så da så! ;)

… En pedagog med utpreget humoristisk sans! Min Helt i skoleverket!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

mai 27th, 2009

Katten i vinduet..

av Kitty Pia   Lagret under: kattepus-venn, menneskelighet     Stikkord:,      

Et lite nydelig øyeblikk på bussen, på vei hjem fra jobb i dag..

Jeg snur meg og ser ut av bussvinduet. Og der i vindusposten innenfor ruten i et gult hus sitter en katt.  En nett, liten gråstripet katt med hvitt bryst. Den sitter pent med halen rundt seg.

I det jeg snur meg litt for å kompensere for at bussen kjører videre, ser jeg en eldre mann sittende ved det som er et kjøkkenbord. Han prater til katten, og løfter en stor, furete arbeidsneve og stryker pusen forsiktig og mildt under haken.

Den lille katten i vinduet, og mannen på kjøkkenkrakken har hverandre.

Noen å prate ømt til og som forstår hvert eneste ord. En som sitter rolig og lytter og lar en være seg selv.

En som er glad i en pelskledd liten en..

Mannen og katten.

Et lite glimt inn i livene deres, i Grevskotts vei.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

mai 26th, 2009

Kynikere og sånt..

av Kitty Pia   Lagret under: belønning, drømmer, empati, glad, lykkelig, menneskelighet     Stikkord:, , ,      

Alle har vi vel hatt dårlige dager, vonde opplevelser og kjipe og pinlige øyeblikk i livet. Men du kan jo prøve å se på ting med positive øyne; prøve å ikke la deg duppere eller bli nedtrykt.

Det har jeg greid. Mange ganger. Det er jeg ikke så lite stolt av faktisk.

Men så har du de som alltid, for sin egen del -og særlig på andres, skal påpeke hvor feil denne holdningen er, og at alt som smaker av ærlighet, optimisme og forventning er noe man skal holde seg unna. Man er dum, naiv og foraktelig om man forventer respekt for seg selv om man  oppfører seg som folk mot andre.

Det som gir disse folka en viss grad av troverdighet, er at det av og til skjer at man blir brukt eller avvist. Eller at en faktisk hadde for store forventninger.

Det som gjør dem så lite sympatiske er at de insisterer på at det er sånn det skal være; hele tiden – og helst for en gitt gruppe av oss. – Vi som liker å tro at det er grenser for hvor til h…. det går. Eller sagt på en anne måte; at det ikke alltid er så ille som det kan se ut, og det er noe å ta med seg i en hver situasjon. Og skulle vi driste oss til å si noe om at man har lov til å ha forventinger, håp om at spennede og fine ting skal skje, eller et rettmessig ønske om å bli møtt med respekt og ærlighet, da blir man stemplet som landsbytulling, eller – i beste fall – kjedelig og lite sofistikert.

Og for å riktig gjøre seg ubehagelige er det disse menneskene som syter mest om hvor fælt de har det.

Bare mas og stress på jobb. Sure og grinete kolleger. En sjef som henger over dem. Ei kone som har konstant hodepine… Unger som krangler og maser hele dagen. Og naboer og kjente som ikke skjønner de mest grunnleggende ting overhodet. Dessuten er de syke, og de har alt for dårlig lønn og har derfor ikke råd til det som gjør livet meningsfylt; En ny BMW eller praktstein i oppkjørselen.. Men det er vel ikke meningen at de skal få nyte de gode ting i livet, det er jo opplest og vedtatt; de får bare holde ut med “Mersjen” og heller bygge ut hytta. Til tross for at akkurat det er et slit, naturligvis..

I tillegg er det helt forj… at de aldri vinner i lotto, og det var den samme personen som vant i vinlotteriet på jobben denne gangen også. Og da de selv vant for et par-tre uker siden, var det feil vin i premie, og ingen smilte og var glade på deres vegne.. Og det var kø på vei hjem, bare fordi Vegvesnet skulle lage nytt autovern. De må da forstå at slikt tull må de slutte med. Vil folk absolutt kjøre seg i hjel så må de da få lov til det; og det er jo bare idioter som forulykker likevel. En fin måte å bli kvitt sånne på.

At noen er ulykkelige over at de er blitt lurt eller har mistet noe som de mente var viktig for dem?

Bortkastet tid og energi. Det blir ikke bedre fordi man surmuler. Sier de, og rynker bryene over at noen kan forlange litt innlevelse av dem. Det fins faktisk ingen grenser for hva noen skal ha av dem. Allminnelig hensyn? Makan til frekkehet! Det er så en kan bli helt oppgitt over hva som kreves av en. Vi har jo alltid måttet sørge for å ta det vi vil og skal ha selv.

Dette selvfølgelig av presis de samme folkene som skal ha all verdens hjelp – uoppfordet – når de har rotet seg opp i vansker i et land som har litt andre regler for folkeskikk og adferd enn vi har her på berget. Et berg som naturligvis egentlig ikke er egnet som bolig for oppegående mennesker..

Men skjønner de det da, de foraktelige, dumme og naive folka? Neida, de insisterer på å bo i det som er nasjonalstatenes svar på en fryser og sier at hver årstid har sin sjarm; og vi overlever da denne regjeringen også!

Jævla positive dustemikler, tenker de.

Og lurer på hvorfor det er så slitsomt å komme seg opp om morgenen. Hvorfor det er så vanskelig å få nye venner. Hvorfor det ikke er noe som er glade på deres vegne når det skjer noe positivt. .. For det gjør det jo ikke; alt som er bra, er jo noe som tilkommer dem, så det er ingen grunn til glede egentlig.

Det skjer snart noe fælt likevel. Det gjør det jo alltid.

Kynikere, kaller vi sånne.

Og for å makte med disse folka må man være blid, positiv og ha evne til håp om at det er noe fint, bra eller interessant i alt og alle.

Ellers tar de over verden.

Og dèt skal jeg ikke ha noe av!

:)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

mai 25th, 2009

Dèt er forskjellen, det!

av Kitty Pia   Lagret under: belønning, ønsker     Stikkord:, , , ,      

Har du noen gang lurt på hvorfor menn synes å være de som alltid lander på beina etter å ha lovt for mye, men kvinner får beskjed om at der alt mulig rart; fra luremus til masekjærring?

Jeg har ved et par anledninger hatt en avtale med en mann av vi skal være elskere, og at utover det vi har innenfor det vi har å gi/kan få, lever våre liv som ellers.

Det lar seg gjøre.

Har fått det til; Èn gang var det med en mann som var helt ærlig. Det varte i nesten hele våren og sommeren og det var kjekt. Veldig kjekt.

Men så skulle dette prosjektet gjentas med en mann som mer enn gjerne ville ha meg, sa han.

Å være noens elsker betyr for meg at man skal kunne si og gjøre det som faller en naturlig innenfor den interessen vi nærer for hverandre. I dette tilfellet seksuell og, forhåpentligvis, noe sosial interesse.  Jeg må like en mann for å ligge med ham. Minstemål, kalle det. Dessuten avklares det hvor ofte det er ønskelig å møtes, og at man skal si i fra pent når det er over. Slik ingen sitter igjen med rare spørsmål,  og en selvtillit som har fått en knekk. Dette skal være trivelig og deilig!

Det funker bra de første ukene, og så blir det vanskeligere å få ham til å gi noe mot det han får. Det forventes og ønskes, påstås det, at man skal være søt og sensuell og oppmerksom på hans behov, men å få ham til å legge til rette for det?  Det er her det ikke funket. Bare om det lar seg kombinere med noe annet; han skal til din ende av byen på kurs, eller han skal likvel ikke være med på den turen med jobben.

Hva hender med avtalen dere hadde?

Den ender med å bli hans diktat. Hans vilkår.

Du er så heldig å få ham.

Hva med det at begge skulle ha glede av ordningen? At det var fint, deilig og flott å bli bedt med hjem til vin og kos, eller møtt på byen  med et smil av en som synes en selv er flott og sexy? Eller  sende sms, og chatte litt frekt en og annen kveld?.. Rett og slett fordi det er det elskere gjør? Fordi det er deilig?

Han ringer og er impulsiv og kjærlig akkurat den ene kvelden du har gitt opp å se noe til ham. Og om du ikke hiver deg rundt (dårlig ordvalg, men det få være..) så ligger det en “trussel” der om at det kan bli lenge til neste gang han er oppmerksom helt av seg selv siden det er hans liv og hans prioriteringer som utgangpunktet for når det er tid til å være sammen.

Han har begynt å se på meg som en  noe krevende selvfølge, men det er likevel så bra at han ikke vil gjøre det slutt. Han skal ha i pose og sekk.

Det er det som er forskjellen.

Noen menn synes at det å ha en søt, varm og oppmerksom elskerinne er en rettighet. – Mens kvinner mener at en kjekk, kjærlig og entusiastisk elsker er en bonus; Noe spesielt, herlig og spennende.

Den tanken skal jeg holde fast ved, men neste gang jeg skal ha en elsker skal han være voksen nok til å vite hva han vil, og hvem han vil det med!

En sånn mann skal jeg ha. :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

mai 24th, 2009

Choronzon har forlatt Bloggen!

av Kitty Pia   Lagret under: begavet     Stikkord:, , , ,      

…Vår provokatør og seksuelle alibi, er ikke på nett lenger.. Det er “dumt” at han ikke er her lenger, men det er naturligvis hans valg.

Med hans innlegg fulgte det med provokasjon, humor, brusing i blodet – Et deilig toppbilde!!

…og masse kommentarer fra folk som man ellers ikke hører noe fra “i det daglige”; folk torde å si ting i kommentarene til Choronzon. Jeg også.

Jeg var – og er ikke – enig i alt han sier og sånn, men det var i alle fall en hykleri-fri sone og det var lov å si ting rett ut.

Også om man ville si at dette liker man ikke. Selv om man da strengt tatt burde la være å lese bloggen etter å ha lest overskriften ;)

Det er desto større grunn til å sette sin lit til folk som Dag Eigil, Cezanne, Kong Jack, Diva og andre.. Alt er ikke min greie, men det er uansett noe å tenke over, debattere og ikke minst kose seg med.

Jeg er blitt en “gledes”pike av å være åpen for mine medbloggere.

Det er ikke verst å være så gammel og rigid som meg og likevel lære noe nytt av andre.

… Ikke glem oss helt Choronzon!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

mai 18th, 2009

Ordforklaringer II…

av Kitty Pia   Lagret under: begavet, menneskelighet     Stikkord:, ,      

“Minstemål”

Dette er et ord med mange fallgruver, så vær oppmerksom.

Kvinner: En gitt mengde/antall ganger av noe som ingen går under eller avkorter uten særlig grunn og varsel på forhånd.

Menn: Så lite som mulig. Det aller minste man kan komme unna med til enhver tid, gjerne også uten å måtte si noe om avvikene og hvorfor. Og det skal være greit at han gjøre det slik.

“Avklaring”

Også her er det rom for kinkige mistforståelser..

Kvinner: Gjøre noe klart. Tydeliggjøring. Fjerne misforståelser og redusere mulige tolkninger til et absolutt minimum for å sikre at man snakker om det samme når man samtaler.

Menn: Noe man slipper unna. Går klar av ->avklaring..

“Samtale”

Kvinner: Situasjon hvor kvinnen snakker i munnen på sine venninner og føler at alle blir hørt, selv om alle skravler uavbrutt til – og på siden av hverandre.  Subsidiært at hun snakker til en mann uten å kunne avgjøre om han hører på henne, da hans tilsvar kommer litt etter innfallsmetoden.

Menn: En pinefull øvelse hvor han må forholde seg til det som faktisk snakkes om, og hvor han ikke kan avslutte i og med at han har sagt det han har på hjertet, men må høre på motparten. Dette med samtale er enklere om samtalepartneren er en annen mann; da forstår han hva som blir sagt og har gode tilsvar.

Rettelser tas i mot med takk ;)

Redaksjonen: Kitty Pia.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

mai 12th, 2009

HYYYYYYYL!

av Kitty Pia   Lagret under: belønning, glad     Stikkord:,      

JEG HAR FÅTT MEG JOBB!!!!!!

LYKKELIG!!! :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

mai 10th, 2009

Nå har Kitty sett på NRK2 igjen..!

av Kitty Pia   Lagret under: menneskelighet     Stikkord:, , ,      

I går var det en dokumentar om boken “Mein Kampf”.

Som kjent er den skrevet av Adolf Hitler, og kom ut i Tyskland i 1924. Den ble diktert av Hitlert til skrivere da han satt i fengsel etter et mislykket kuppforsøk.

Boken er en galnings raljering over verdens “ondter” (jeg gjorde et hederlig forøk på å lese den en gang tidlig på 90-tallet, da jeg la hendene på et dansk eksemplar; gav opp omkring halvveis). Den godeste hr. Hitler mener at man (tyskere, Tyskland, ariere og andre hederlige mennesker) ikke skal finne seg i de forføyninger som ligger i Versailles-traktaten av 1918. Det var en skam at Tyskland måtte betale krigserstatninger, fikk lagt begrensninger på industrien, det militæret og nærmest var satt under forvaltning.

Han la særlig Frankrike for hat.

Og jødene.

Alt dette kommer til uttrykk i boken.

Ikke det at Hitler bruker uttrykker “Den Endelig Løsning” i boken, men det er ikke mye om å gjøre. De jøder som leser boken ser helt klart skriften på veggen. Mange flykter. Til USA og til Frankrike. Da Frankrike okkuperes noen år senere er det svært få franske jøder som har tatt notis av det tyske jøder hadde å fortelle, ei heller av oppstusset rundt mannen og landet hans ellers. Boken “Die Moorsoldaten” (Usikker på stavingen.) er heller ikke noe de Allierte bryr seg med, selv om den tar for seg KZ- systemet som ble påbegynt ganske fort etter Hitlers maktovertagelse; med Belsen som den første leiren.

“Mein Kampf”  ble ikke offisielt utgitt i Frankrike, men en “undergrunnsversjon” ble ulovlig utgitt (bestridt av Hitler, og senere inndratt av franske myndigheter under lov om rettighet til åndsverk!) og sendt til størrelser innen samfunnslivet. Ingen tok den alvorlig.

Boken var uttgitt i 12 millioner eksemplarer i Tyskland pr 1934.

Om så bare noen får prosent av “alminnelige tyskere” som leste boken og i det helt tatt gjorde et forsøk på å forstå hva det innebar, det Hitler øste ut av seg, skulle en tro at han aldri ville greie å komme til makten? Noe han vitterlig gjorde -langt på vei ad demokratiske veier – i 1933.

Da Hitler og nazistene skal bygge et 3. Rike etter at Weimar republikken er oppløst – er boken en belastning og den gis ut i redigert versjon med en kommentar. I Frankrike bli en saftig omskrevet versjon gitt ut. Utsagn om at Frankrike var Tysklansd erkefiende og skulle utraderes, var endret til at grensen mellom de to land var for alltid definert, og at man søkte fred og vennskap. Franske myndigheter trodde på dette. Til tross for at millioner av eksemplarer av den originale boken fløt rundt i Europa ellers. Og Hitlers åpenbare forakt for de Alliertes forordninger, i det han oppretter et Flyvåpen og skaper en Hær større enn 100 000 mann.

Hva med boken i dag?

Hvem kjøper den?

Opphavrettigheten eies av en delstatsinstans i Bayern siden Hitler formelt var borger av denne biten av Tyskland. Denne instansen forbyr nytrykking av boken. Det er visstnok som et uttrykk for respekt for de jøder som ble torturert og myrdet og deres etterlatte. Og andre som ble ofre for nazistenes skrekkvelde.

Om du søker på “Mein Kampf” på Nettet vil det ligge en full versjon av boken klar til printing på sekunder.

Det fins flere titals tusen eksemplarer av boken på biblioteker og i private hjem verden over. Den ble solgt i ca 70 000 eks. i Tyrkia (!) i 2002.  Hva de bruker boken er noe uvisst, men enkle løsninger er besnærende for en gruppe som er uvelkommen både i Europa og Midtøsten. Tankegodset kan jo resirkuleres av folk med “onde planer.”  Er dette den egentlige grunnen for at man nekter å trykke og gi ut boken?

Kan en bok gjøre deg til rasist, morder eller diktator? Jeg tror ikke det. Slikt ligger vel dypere enn som så. Men den kan motivere til ettertanke, og det er mitt poeng.

Hvordan uttrykker man respekt ved å nekte å trykke boken? Unndra den kritikk? Vise frem i grelt lys hva presumptivt oppegående mennesker tok innover seg over for bare 2-3 generasjoner siden, og lot med det et troll av et menneske forkvakle Europa? Har man noensinne fått bukt med noe ved å undertrykke det? Tie det ihjel? Jeg har vansker med å komme på noe i farten. Vi har i alle fall ikke sluttet med å utrydde hverandre i og med Hitler. Rasismen lever og ånder i beste velgående.

Om flere leste den er jeg overbevist om at flere ville kjenne igjen et Uhyre når det så det, og hørte det tale!

Personlig ser jeg et slikt Uhyre i Teheran.

I Zimbabwe.

I Pakistan i Talibans skikkelse.

Kanskje det var en godt ide å i alle fall prøve å lese “Mein Kampf”?…

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

mai 7th, 2009

Morgenstund…

av Kitty Pia   Lagret under: alt, drømmer, elsker     Stikkord:, , , ,      

Han sover ennå.

Hun står i døren og ser på ham der han ligger i sengen. Han har skjøvet dyna nedover seg og hun kan se de nakne skuldene hans og det det hårete brystet. Hun smiler. Han er vakker denne mannen i sengen hennes. Hun setter seg på sengekanten, aker seg innover i senga. Legger seg inntil ham. Legger armene rundt ham og kysser ham i nakken. Stryker hendene over brystet hans. Nyter lukten av den varme huden hans. Kjæler forsiktig for magen hans. Herregud, så herlig han er. Hun kysser skuldrene hans. Stryker ham forsiktig over tinningen og kinnet.. Kysser de øverste hvirvlene i ryggsøylen hans. Så flott han er laget..!

Hun legger en hånd på hoften hans. Skal hun våge å ta på pikken hans mens han sover..? Det er jo bare henne, likevel.. Han løser problemet for henne ved å gripe tak i hånden hennes, trekker den rundt seg,  og plasserer den i skrittet sitt. Kjønnet hans er litt stivt. Det rykker lovende i pikken hans når hun lukker en hånd rundt det skjønne skaftet. Hun kjenner at skuldrene hans rister. Han ler.

“Du vet at menn gjerne våkner i denne tilstanden uansett..?”

Hun møter blikket hans i det han snur seg mot hennne. Kjenner brystene bli trykket mot den hårete brystkassen hans.  Brystene blir tunge og verkende av lyst. -Det iler deilig gjennom henne.  Åhh, det er så godt å kjenne den harde mannskroppen mot seg. Vite at han er våken og oppmerksom på henne.. Han smiler mot henne. Hun kan se at han denne gangen tuller med henne. Lysten er tydelig i blikket hans. Han lar de varme hendene gli over nakken hennes, lener seg inn mot henne og kysser halsen hennes. Slikker forsiktig på øreflippen hennes. Biter henne i øresnirkelen. Hun grøsser varmt og opphisset.. Det har alltid vært så  utrolig godt å bli kost med på denne måten! Hun kjenner kuken hans mot magen. Hard og varm. Han er definitivt våken. Hun lar håndflatenen gli over ryggen hans. Deilig, naken mannshud. Hun hører seg selv stønne. Det er jo bare så godt å få ta på ham! Hun aker seg nedover. Biter forsiktig i ett av kragebeina hans. Det er så deilig å kjenne og smake på ham.. Kjæler og koser seg vei nedover ham. Kysser innsiden av albuene hans, stryker tungen over magen hans helt ned til den tykke roten av pikken hans. Gaper over festet og lar tungen presse seg inn mot det myke punktet rett over, raskt og om igjen og om igjen..Stønnet hans, og de myke støtene av hoftene hans gjør henne enda mer ivrig. Dette er så spennende og deilig.

Å kjæle for en mann på denne måten er så herlig sexy! Hun skyver unna dyna. Vil se. Hun skyver låret hans bakover. Pikken stikker oppover magen hans. Ballene ligger mot innsiden av andre låret. Hun kysser pungen hans. Slikker. Trekker en av ballene forsiktig inn i munnen. Suger varsomt, men slikker ivrig og hører ham ynke seg. Han har det godt! Nytelsen hans gjøre noe med henne. Hun kjenner hun blir varm helt nederst i magen. Det kribler i kinnene og munnen blir øm og hoven. Det er så deilig å kunne gjøre dette. Skape lyst hos ham, gjøre ham opphisset. Lysten på henne!  Hennes egen opphisselse har gjort henne våt og glatt og det svulmer og strammer så deilig i skrittet hennes at hun knapt kan styre seg.. Hun legger en hånd mellom beina sine. Hun slikker over skaftet hans. Nyter lukten av kåtheten hans. Det lukter nærmest litt søtt og mørkt.. Den herlige blodåren som løper langs hele kukskaftet hans sveller og hamrer. Det er så hardt og deilig. Hun griper om kjønnet med den andre hånden. Lar den ivrige, myke tungen slikker og kjærtegner det beste den har lært. Hun stryker en finger langs sprekken sin med den andre. Det er litt kronglete, men det fungerer og det er så inmari godt!..

“….Åhhmmhh”

Nytelsesukket hennes får ham til å se ned langs kroppen sin. Hans egen pust går hivende, og han hikster i det han ser munnen hennes gape ordentlig over ham. Kjenner tungen slikke over pikkhodet. Hun suger forsiktig. Løfter hodet og lar munnen fylles av ham igjen. Gud, hvor godt det er å ha kuken i den varme, ivrige munnen hennes! Han ser sollyset blinke i det lange håret hennes som ligger oppetter magen hans. Synet av den rundede rompa, og den lille hånden mellom hennes egne myke lår blir nesten for mye. -Han stryke henne i korsryggen, nyter huden hennes..  Han legger en hånd i nakken hennes; lar fingrene stryke over den følsomme huden der..Kjærtegner skuldrene hennes og nyter synet av kroppen hennes, som ligger tett inntil hans egen.

Han kjenner sæden sprenge seg vei opp fra ballene. Det kommer til å gå for ham snart!!  Han ser henne støte mot hånden sin. Ser at hun strever litt med stillingen de ligger i.. Han skyver seg vekk fra henne. Hun ser spørrende opp på ham..

“Det er kjempegodt, men vi kan dele på!” Han legge seg over på ryggen og løfter henne opp på seg. Det er deilig å se henne sette seg over ham. Kjenne henne gli ned på den harde, kåte kuken hans. Hun er varm og herlig. Trangt, glatt og vått på samme tid. Han begynner å støte i henne. Kjenner henne bevege seg i mot. Ta ham dypt inni seg. Hun setter seg litt opp og lar seg gli ned. Hun nyter hele det knallharde skaftet hans. Blikket som møter hans er blankt og intenst.. Han kan høre på den raske, hese pusten hennes at hun også er i ferd med å nå toppen. Ansiktet er blussende og ivrig. I øynene hennes kan han seg at hun nyter å være den som får bestemme..

Han flytter hendene opp til brystene hennes. De myke, men faste og pene. Brystvortene er stive. Han kjæler for dem med tomlene.  Hun gisper. Det er så godt at hun orker ikke mer.. ! Han legger hendene om midjen hennes, den er så smal at han nesten rekker helt rundt. Han hjelper henne å holde rytmen som er blitt raskt og hard.  Lårene hennes strammer seg. Hun beveger seg fortere.. Hun spenner seg mot ham, lener seg bakover mot hendene hans og nyter utløsningen sin. Godlydene hennes er skjønne å høre på. Fitta hennes strammer seg om og om igjen, omkring kjønnet hans. Sæden hans veller frem i harde, varme bølger. “Aaaahrrr…” Nytelsen river stønnet ut av ham når spruten hans gjør henne glatt og klissete.. Han støter seg hardt opp i henne og hun fortsetter å beveger seg med ham.  Hun forlenger det harde, deilige rittet og orgasmen hans! Det intense gnistregnet bak øynene hans blekner sakte.. Han skaker og støter kuken opp i henne en siste gang, og nyter å kjenne enda noen nydelige trekninger i ballene.  Hun synker ned over ham. Brystene hennes mot seg. Armene hennes over hodet hans. Han er  er fremdeles langt inni henne. Han er omsluttet av myk, varm kvinne!

Hun sukker fornøyd.

Han smiler. Stryker henne ømt over rompa og ryggen. Rusker henne lett i håret. Det er mykt og kjennes godt å ta på.

*

“…Hva er klokka?”

Han ser bort på nattbordet. ” Den er straks litt etter halv sju.”

De vet begge at jobben venter. Hun står opp av sengen, ville helst ligge inntil ham litt til.. Dasker han lett på låret. “Opp og hopp!..Morgenstund har gull i munn.”

Han ler. “..Ja, og vel så det!!”

…Han avverger puten akkurat i det den skal til å treffe ham midt i ansiktet.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Eldre innlegg »

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00