Kitty Pia's side… – Her tenker jeg mine tanker og sier ting høyt. Det er spennende det!..

april 29th, 2009

Scientologi-kirken slaktes herved!

av Kitty Pia   Lagret under: dumskap     Stikkord:, , ,      

Så en BBC  dokumentar her for et par dager siden på NRK2. Om den såkalte Scientologikirken.

Det som kom frem var motbydelig, hårreisende og til å bli helt fortvilet av. Det er ikke grenser for hva enkelte kan få seg til å si og gjøre for å få terrenget til å stemme med kartet. Det kartet de selv har tegnet, selvfølgelig. Helt uten referansepunkt til den verden de lever i rent faktisk.

Bare på det punktet var L. Ron helt på bærtur. Alle (scientologer?) er etterkommere etter romvesner fordi man på et gitt tidspunkt måtte ta i tu med overbefolkning på en annen planet. Man dumpet angivelig disse i vulkaner på Jorden og slapp en (atom)bombe nedi etter dem. “Stoffet” deres bandt seg til menneskene og.. vips: en ny befolkning, på jorden,  skal reddes opplyses og formes etter nærmere anvisninger, og det gjennom  L. Ron’s scientologiske skrifter, kalt Dianetikk.

Alle som kritiserer Scientologikirken blir “jaktet på.” Det vil si at alt man kan komme til å bli pinlig berørt over, sosialt og yrkesmessig skadelidende av fordi en rykte svertes, alle hemmeligheter man måtte ha (store som små) graves opp og spres utover pr. løpeseddel, internett og pr. slarv. En annen amerikansk journalist har hele livet sitt lagt ut på nett. Alt fra han var 8 år gammel (!!). Alt han har gjort av “pinligheter og annet” er lagt ut som straff for at han våger å kritisere Scientologene for at de splitter familier fra hverande i Troens navn.  Foreldre er plutselig ikke bra nok for de som har tatt (rådyre) obligatoriske utviklingskurs hos Scientologene. Man skal unngå “de andre” dvs foreldre og andre  som er kritiske, fordi det kan føre til sjelelig og intelektuell stagnasjon hos Scientologi-aspiranten. Sånt blir som kjent man jo mindre deprimert og engstelig av.. Man fjernes fra det kjente og skal bare ta inn over seg Scientologiens gode lære.

Hjernevask er et annet ord for akkurat det sammen.

En voksen mann fremsetter Dianetikken  på 1980-tallet en gang, og forventet å bli trodd. Og det blir han! Av ellers tilsynelatende oppegående folks om tjener grassat med penger på et talent de ellers påstår er Gudegitt (Den guden vi lærer om i Kirken, og som på sitt vis er nokså bisarr på sitt eget vis, men la gå..).   Hollywood skuespilleren Anne Archer er mor til lederen/forstanderen av Scientologikirken i Los Angeles (her kan det hender jeg roter med stedet, men han er i alle fall lederen ved en av kirkene i de større byene). Han heter Tommy Davis og han er en skikkelig hestk**. I denne sammenhengen er det en offisiell diagnose å regne. Mannen har tatt hestk**eri til et helt nytt nivå.  Det skal han ha. Han behandlet sine omgivelser etter prinsippet om skremsler, spionasje og nedlatenhet, total mangel på respekt og nedsabling av ens karakter er like bra – Enda bedre! – enn folkeskikk. Derfra går det bare en vei. Noe som er bekymringsfullt med tanke på at mange flere ressursterke folk setter navnet sitt på dette; Tom Cruise, John Travolta, Leah Rimini mfl. Det er er skremmende med tanke på hvordan de rekruttere folk, stjeler pengene deres og klipper de ut av famileliv og sosial sammenheng. Disse folka blir sett opp til av millioner av mennesker verden over!

BCC journalisten mistet besinnelsen etter at han ble snakket til – for 3. eller 4. gang – som om han ikke bare var imbesil, men også oppsatt på å være så journalistisk ubalansert som mulig. -Nevnte jeg at mannen er journalist i BBC?! Etterrettelighetetens og kvalitetens høyborg i mediaverden? Journalisten hevet stemmen til noe som bare kan beskrives som et brøl, og fortalte Forstander Tommy Davis hva som egentlig foregikk og at det var på tide å sope frem det han hadde av anstendighet for nå var det altså nok! BCC -mannen ba om unskyldning til alle (inkl. Davis!) for sin uprofesjonalitet noe senere.  Dog uten å ta tilbake det han hadde sagt.  Det sier noe om hvilken genuin herre vi her har med å gjøre. Kvalitetsforskjellen på ham og Davis ble bare understreket av dette, naturligvis, uten at sistnevnte på noen måte fikk med seg det.

Scientologi. Vitenskapslære? Det er så man kan kveles av sinne. De tilranser seg en troverdighet som ikke på noen måte har rot i virkeligheten ved å bruke denne merkelappen. De er så utvitenskapelige som det går an. At de ikke har peiling på verdensrommet (Re: overbefolkning der ute) får så være, men at psykiatere/psykologer har skylden i Holocaust? At det var sånne som Freud, Adler og “Hansen” som har skylden? At Nazismen ikke var skyld i dette?  At jødeutryddelsen dessuten er overdrevet, ja kanskje rent oppspinn? Dette er bare ett eksempel på hva de får seg til å si. De har endatil bygget et “vitenskapssenter” til dette formål i den aktuelle byen de bor i. Det er så en får åndnød.

De tar ikke er helt paniske for å bli kalt “sekt” eller “kult” fordi dette skal sette dem i et uheldig lys og redusere en lovlig religion til noe aparte og sært. Nei, tenk det..!

I USA er Scientologi en religion, beskyttet av det 1. grunnlovstillegget. Det tar de til inntekt for at det ikke er lov å kalle dem sekt eller kult. Davis holdt på få apopleksi ved flere anledninge da “min” BBC journalist tillot seg å ta det i bruk. I tillegg slengte han ut av seg de verste fornærmelser som motsvar. Man må nesten synes synd på mannen.

England avviser det hele som-i beste fall - okkult tull, i verste fall som kynisk utnyttelse av søkende mennesker som ønsker tilknytning og fellesskap med andre.

I Norge er Scientologikirken ansett som en av mange “retninger”.

Jeg for min del slakter den!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

april 28th, 2009

Noe om Scientologi..

av Kitty Pia   Lagret under: Ukategorisert     Stikkord:,      

Så BBC dokumentaren på NRK2 i går.

Sjokkerende..

Skal nok finne på noe slagkraftig..

(offentlig kladd.)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

april 27th, 2009

Leselyst…

av Kitty Pia   Lagret under: Ukategorisert     Stikkord:, , , ,      

Sollyset skinner opp fra boksiden opp i ansiket hennes der hun ligger i gresset og leser. Hun har lagt et laken, og noen puter utover plenen bak huset deres, og koser seg i sola. Hun strekker ut en hånd, leter halvhjertet etter solbrillene.. Det er så trivelig å ligge slik på magen i gresset og kose seg. Boken er spennende og hun er allerede halvveis i den samme dag som hun kjøpte den.

Hun kjenner at noe kiler å leggen. Løfter beinet og vifter med foten. Legger den ned igjen. Det kiler igjen. Hun rister på foten. Kraftig. Igjen kiler det. Bak kneet. Hun ser over skulderen. Det støkker litt henne når hun ser ham. Det går fort over når hun ser hvem det er. Hun smiler,  gjør mine til å ville reise seg. Et velkomstkyss kanskje… ? Han rister på hodet. Han synker ned på kne. Ser intenst på henne. Griper etter en pute og skyver den under magen hennes. Han stryker henne ømt, men med eiermine over rompa, der den nå stikker opp mot ham. Hun nyter den store, varme hånden hans som kjæler så deilig for henne. Han tar tak i anklene hennes og skiller beina hennes fra hverandre. Han ser opp mellom dem. Skrittet i bikinitrusa er smalt og tynt så han kan se omrissset han kjønnet hennes. Han ser opp, og det rampete blikket hans møter hennes der hun tyvtitter på ham over skulderen; får det til å sitre deilig i magen.. Munnen hans kysser leggene hennes. Han slikker henne i knehasene og biter lett i den følsomme huden på innsiden av knærne hennes. Hun legger hodet ned på laknet. Sukker i nytelse.. Boken er helt glemt, hendene og munnen som kjærtegner henne så frekt og deilig står for henne som det eneste hun vil tenke på.

Munnen hans er oppe ved lårene hennes. Han lener seg nedover henne. Hun kjenner ansiket hans; munnen, den skjeggete kjeven, kinnet hans mot den tynne, følsomme huden sin.. Det sprenger så godt i skrittet. Det dunker i tappen hennes og hun kjenner at hun er blitt fuktig.. Hun lengter etter tungen hans mot den harde, opphissede tappen sin. Hun skiller beina lenger fra hverandre. Inviterer ham lenger opp;lenger ned mellom lårene hennes.. Han tar tak i hoftene hennes. Trekker henne opp så hun blir stående på knærne. Hun presser ansiktet ned i lakenet, fingrene sprer seg ut over det glatte, solvarme stoffet..  Han tar av henne trusa. Nyter synet av det blanke, våte kvinnekjønnet som lyser mot ham. Kjønnet hennes er dekket av et mykt lag av mørke hår, men på denne måten ser han alt hun har.. Han åpner fitta hennes lett med tomlene. Synet av det våte, mørke, innnbydende hullet hennes er helt nydelig! .. Ståkuken hans presser mot shortsen. Vil ha sitt..

Han slikker henne i hele sprekkens lengde. Hun stønner høyt. Hun trykker seg mot ham. Krever tungen hans inn i fitta.  “Åhhmmm, så skjønt…” Han tar hennne om hoftene. Klemmer, stryker over de runde formene. Han trekker den opphisse, rosa tappen hennes inn i munnen. Suger forsiktig. Lar tungen gli over den. Nyter at den spenner og knyter seg om hverandre. Stønnene hennes blir dempet av lakenet, men han kan høre henne godt. Hun gir høylydt uttrykk for sin nytelse. Hun pleier å gjøre det, han smiler vitende for seg selv.  Han slikker og smaker. Saften renner av henne. Hun smaker så godt og friskt! .. Hun nærmest rir mot munnen hans. Han stikker tungen så langt inn i fitta hennes som han klarer. Knuller henne med tunga. Han styrker henne over den glatte, solbrune ryggen, nyter synet av søkket i den svaie ryggsølyen hennes.. Fingrene kjæler for lårene hennes, stryker og klemmer. Han suger og slikker på de rosa, svulmende foldene hennes hun og nyter stønnene hennes. Det er like før det går for henne.. Høye, lyse klynk forteller ham at hun har nådd orgasmene sin. Han slikker henne over klitten. Og igjen.. og igjen.. Hun puster tung, det er så godt at hun kjenner at det svimler for henne..!  Han presser ansiket inn mot det våte, duftende kjønnet hennes, hun gnir seg mot den åpne, våte munnene hans i nytelse, rytmen er intens. Hun vrir seg, ansiktet viser hvor henført hun er; munnen er åpen og fuktig og hun biter seg lett i tungespissen..

Sakte synker hun sammen. Hun puster tungt fremdeles.. Smiler ned i gresset, holder øynene lukket.

Han snur henne rundt. Smilet hans er bredt og han er tydlig stolt over å ha greid å tilfredstille henne så grundig. Han åpner beltet. Lar henne se bulen innenfor boxeren. Blikket hennes henger fast ved synet.. Hun griper tak i skuldrene hans, trekker ham ned til seg. Det er så delig å kjenne denne skjønne mannen over seg. Det er det alltid.  Han vet at det kommer til å bli utrolig delig å legge seg til mellom lårene hennes…

Han skyver unna boken, som ligger å slenger. Det er ikke leselysten som er sterkest nå..!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

april 26th, 2009

Foredrag…

av Kitty Pia   Lagret under: Ukategorisert     Stikkord:, , ,      

Hun vet at hun på ingen måte er den eneste kvinnen i salen som synes han er nydelig der han står.

Han har nettopp lagt fra seg den laserdingsen som for tiden hører med under ethvert foredrag. Han snur seg halveis mot lystavlen igjen. Hun lar igjen blikket gli nedover ham. Fra toppen av det fine hodet og det myke håret, og ned til de sorte skoene. Ikke store føtter, men heller ikke for små.  Akkurat passe. Hendene hans er store. Lange fingre. De ser sterke ut. De ser ut til å kunne holde en hammer eller en øks.. eller ømt om et kvinnebryst.  I et glimt er hun for seg hånden hans mellom lårene sine; at de lange fingrene kjæler for henne… Ryggen hans er rank, og hun kan se ribbeinsranden hans under skjorten. Jakken har han kastet for lenge siden. Heldigvis. Hun kan se musklene arbeide under skjorten hans når han snur seg fremover igjen. Hun har så lyst til å ta på ham. Trekke skjorten ut av bukselinningen og kysse ham på magen. Stryke over lårene hans. Kjenne vekten av ballene hans i hånden. Legge ansiktet i nakken hans og snuse inn lukten av ham, finne ut hvordan det kjennes ut å slikke over huden hans, kjenne smaken av den ærlige svetten hans. Det kribler i magen. Hun begynner for alvor å bli våt..

Hun har sett på ham hele foredraget. Skal være den første til å innrømme at mye av det han har sagt har gått inn det ene øret og ut det andre. Han har ledd og smilt mye. Et glitrende, sexy smil. Ved et par anledninger har hun fanget blikket hans. Han trakk til seg øynene først.  Bare for å se på henne igjen flere etter det. Om han bare kunne gjøre mer enn bare å gjengjelde blikket hennes! ..Hun setter seg bedre til rette.

“..Da var det ingen spørsmål, så da sees vi igjen i morgen tidlig.”

Stemmen hans er dyp. Men varm og vennlig. Han snur seg, bøyer seg og plukker opp en PC veske. Stoffet i buksen strammer seg deilig om  rompa hans. Hun bli stående ved enden av stolrekken og nyte synet av de smale hoftene og den fint formede baken hans. Ser for seg støtene hans, dype og sterke i fitta hennes, der han ligger mellom beina hennes. Dype, fuktgige kyss hvor hun får ta tungen hans inn i munnen og suge på den; herme hva kuken hans gjør inni henne. Hun kjenner en skjelving langs ryggraden. Hun er så herlig kåt!

*

….Hun sitter rett overfor ham. Avsluttningsmiddag. Hun drikker litt av vinene sin. Lytter til den han sier til henne. Han er veltalende og informert. Og råkjekk, synes hun. Hun ser tungen hans fange opp en dråpe vin fra underleppen. Herregud, brystvortene hennes strammer seg, og det er glatt og vått innenfor trusa, hun ønsker seg den tunga òg! Siste kvelden av kurset og hun skal hjem..

Han snur hodet og ser på henne. “Kan jeg få være med deg opp i kveld? Jeg har hatt sånn lyst på deg i disse to dagene” Hun reiser seg og går. “Glemmer” romnøkkelen på bordet foran ham. Han har tatt henne igjen i det hun når heisen.

Det er akkurat så deilig å kysse ham som hun har forestilt seg. Bedre faktisk. Tungen hans smaker på og pirrer hennes egen så hun kjenner lysten på han samle seg varm og dirrende nederst i magen, stråle ut mellom beina. Klitten  er hard og lengtende. Hun presser seg mot ham. Han beveger seg mot henne. Den harde kuken presser mot magen hennes. Hun tar om ballene hans. Klemmer lett. Nyter å både kjenne og se begjæret hans. Bølger av lyst og triumf ruller gjennom henne når hun hører  ham stønne mot øret hennes. “Jeg vil inn i deg. Har tenkt på det i to lange dager.”  Heisendøren åpner seg. Han har løsnet på beltet allerede før døren til hotellrommet hennes lukker seg bak dem.

Han løfter henne mot veggen. Trekker opp skjørtet hennes og løfter beina hennes oppover hoftene sine. Hun kan kjenne fingrene hans innenfor trusestrikken. Hun er så våt han han nærmest river i stykker blondetrusen hennes i sin iver etter å ta henne. Og så herlig det er når han gjør det. Hun løfte seg mot ham. Han ser ned mellom dem. Kjønnshåret hennes  er sort og blankt.  Han skyver den harde, ivrige pikken sin hardt inn i henne.  Åhh, så godt det er! Fitta tar i mot den varme, nydelige kuken hans. Hun er så kåt at hun kan knapt få ham nærme nok. Hun vil fylles opp av ham. Han glir inn og ut i henne. Han kjenner det knyte seg i ballene. ..Han kommer til å sprute henne full! De klynkende godlydene hennes forsikrer ham om at hun har det minst like godt.  Det eneste han kan tenke på er den deilig, våte fitta som strammer seg rund ham. Hun er trang og sulten. Sulten på ham!  Hun driver ham videre ved å bukte seg mot ham, presser hælene inn i korsryggen han. Krummer seg. De er så godt å kjenne det varme, harde kjønnet inni seg. Hendene hans holder om rompa hennes. Han knar henne. Fitta strammer seg om den harde staken hans.  Det er så deilig at det nesten svartner for ham. Hans stønner mot halsen hennes.  “Åhhh..mmm” Lydene hennes er skjønne. Han kan lukte henne. Han kjenner det sveller inni ham.. Han kjenner  at det snart går for henne og det er bra, for han kan snart ikke holde igjen stort lenger. Hun spenner seg mot kuken hans gang på gang når det går for henne. Herlig å kjenne pikken gli ut og inn.. Hun nyter orgasmen sin, tar alt hun kan få. “Åhhjaaah..” Øynene er lukket, og munnen fuktig og leppene adskilt.. Han kan kjenne at fitta hennes trekker seg sammen. Det er så trangt og godt!  Han fortsetter å bevege seg i henne.  De deilige, sugende rykningene inni henne,  gjør det av med siste rest av utholdenheten hans; han lar det gå. Han støter seg dypt inn i fitta henne. Enda en gang.. “Aaahhg…” – det kjennes ut som om den harde, gode spruten aldri skal ta slutt..

Han klemmer henne inn mot seg. Det er godt å kjenne kroppen hennes. Den blanke, hvite sæden hans  renner ut av den våte fitta hennes og ned langs skaftet hans. Han skyver seg inn  en gang til, nyter å se at han har fylt henne.. De puster tung. Svetten skinner i ansiktene deres. De lener seg inn mot hverandre for et kyss. Tungen hans kjennes god ut i  munnen hennes. Den mykt og glatt mot hennes egen. Det prikker langs ryggraden hans igjen…

“En dusj, og så ser vi om vi ikke kan finne på enda flere deilige ting etterpå?” Han nikker. Mer enn gjerne!

Han han funnet en kvinne som elsker å være på foredrag!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

april 25th, 2009

Reklameplakat..

av Kitty Pia   Lagret under: drømmer     Stikkord:, ,      

Køen er endeløs. Det er bare å være tålmodig..

Hun ser seg rundt. Det er masse folk i kiosken. Noen ser på blader; blar litt når de tror ingen ser dem.. En kar har kjøpt Dagens Næringsliv, og noe som helt åpenbart er et pornoblad. Han bare ha humoristisk sans, noe annet går ikke an!

Ei jente i køen venter på å få betalt kondomer og tyggegummi. Tydeligvis litt nervøs. Første gang hun kjøper kondomer selv?.. Hun tenker vel på at alle tenker på hva de er til for. Og det gjør vi jo.. Hun ler stille av seg selv.

Hun flytter blikket mot døra. En høy, mørk kar har nettopp kommet inn. Oppmerksomheten hennes har vendt seg mot ham helt av seg selv. Han ser køen, og hun ser i ansiktet hans at han er på nippet til å ombestemme seg. Han sukker. Plukker med seg VG, en brus og en pose nøtter. Stiller seg bak henne i køen. Han lukter godt! En kjølig, klar duft. Han har på mørke bukser, skjorte og en sort jakke. Slipset er grønt. Pent. Det er perfekt knyttet og ender midt på beltespennen, som er en firkantet, masklin affære. Hun smiler. Ikke noe bling, der i gården!  ..Knuten er ikke for stram og er helt rett. Det grå blikket hans fremheves. Hun lar blikket gli over brystet hans. Bredt, men ikke for mye muskler. Denne mannens kropp er ikke kjøpt på helsestudio, så mye er sikker. Han er sunn og slank. Hun kan se ham for seg i Adidas treningsklær og løpesko.. Rompa var i alle fall fast nok etter det hun kunne se, da hun snudde seg for å hente ned brusen.

Hun kjenner at han ser på henne. Øynene deres møtes. Det støkker søtt i magen. Herregud, for noen øyne! Blanke, og nydelig grå.. Og de glitrer i det han ser ned i ansiktet hennes. Det er som om han kan se tankene hennes.  -..Rompa hans. Det var den hun hadde tenkt på. Hun kjenner at blikket hans gjøre henne varm. Hun smiler til ham. Et sakte smil brer seg over munnen hans.

“Hei, du tilbringer alt for mye av livet i kø, du òg?”  Han setter opp en påtatt livstrøtt mine. Det er søtt og morsomt, og hun ler til ham.  Hun holder opp`byttet`sitt. Sjokolade og en bolle. Bollen er til den forpjuskede skjæra utenfor, men det har hun ikke tenkt å si noe om. For seint husker hun på at hun også holder “Cupido” i hånden.

Øynene hans vider seg ut. Og hun kan høre at ham humrer. Det er en mann på forsiden. Naken, sittende overskrevs på en bakvendt stol. Vel, han har på et slips. Et grønt ett.

Begge ser de på slipset hans. Han trekker det sakte gjennom hånden. Lar det falle bløtt tilbake på plass; midt over den blanke beltetspennen. Begge ser de ned i skrittet hans i noen sekunder. Begge svelger så den andre kan høre det. Han hever blikket. Rekker å se at hun har nydt synet av kjønnet hans innenfor buksene. Han trekker pusten grunt og brått. Den fine jenta er tiltrukket av ham! Han kjenner seg brusende kry. Han kjenner at pikken hardner. Han fukter leppene. Stryker en hånd raskt gjennom håret. Den skjelver litt.  -Det prikker deilig i henne. Det er akkurat som om huden hennes blir ekstra følsom; Hun kan kjenne blonden i BH’n sin.. Stoffet i buksen på innsiden av lårene.. Huden nederst i nakken lengter etter å kjenne den lett skjeggede kjeven hans.

Han har kjenner at han har lyst til å kysse henne. Trekke henne inntil seg og kysse henne dypt og lenge. Ta tungene hennes inn i munnen sin og forsterke disse herlige følelsene..

Det er brått hennes tur til betale. Øyeblikket er over.

Han ser henne rett uten for døren i det han kommer ut. Hun driver å mater en skjære.

Han smiler. Går bort til henne. Skjæra flyr sin vei. “Du sto i køen for hans del?” Han veiver en hånd i den retningen skjæra fløy.

Hun hun  rynker på nesa, litt flau, men nikker.

” Har du lyst kan vi ta en kopp kaffe, så kan du forklare meg om din forkjærlighet for slipskledde menn..?” Uten å vite det holder han pusten. Ønsker at hun skal si ja.

Hun gjør det. “Du må jo være enig i at det er en ypperlig…  reklameplakat?” Utsagnet får det til å stramme seg nederst i magen hans.

Han kjenner at øyeblikke slett ikke er over….for noen av dem.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

april 25th, 2009

Miljøagentene.. Ja, jøss!

av Kitty Pia   Lagret under: Ukategorisert     Stikkord:, ,      

Er det bare jeg som får frysninger av de obsternasige drittungene som krangler med voksne for liksom å ta miljøansvar?

Jeg får noia av breikjefta unger, og disse er noe av de verste jeg ser på TV.

Si i fra om om ting, for all del, men skal det være lov for barn å oppføre seg på siden av folkeskikken på dette viset? Jeg hadde satt snørrungen skikkelig på plass om jeg ble snakket til en slik tone eller med den type ordvalg.

Jeg respekterer barn og at de skal få mene sitt, men de skal si det på en måte som klart signaliserer at det er de voksne som har ansvaret og kontrollen.

Om jeg er skuffet over at det tilsynelatende er tillatelig at barn har lov til  oppføre seg slik?

Nei.

..Bare veldig, veldig sint.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

april 24th, 2009

Nå har jeg offisielt 100 innlegg i bloggen min!

av Kitty Pia   Lagret under: applaus     Stikkord:     

100 innlegg.

Det er ikke så mye kanskje for “hard-core” bloggere, men jeg er glad for at jeg har kommet til 100!!

Det er ikke alt som er like interessant (for å si det pent..), men jeg mener hvert eneste ord. :) … Skal skrive mer, og det blir litt mindre alvorlig enn det som ellers står her. Og så får jeg heller produsere noe seriøst når det evnt.  blir behov for det. Nok av tull og f…skap å skrive om i alle fall.

- Tok meg saftig sammen her for noen dager siden, og begynte å skrive noe mer … “lyst”elig, og det  blir vel mer av den sorten… Men jeg må finne på noe nytt. Men hva… Hmmm?…

Mens jeg tenker kan dere gratulere meg med de 100!

Klem fra Kitty:)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

april 23rd, 2009

Skogsvei…

av Kitty Pia   Lagret under: alt, elsker     Stikkord:, ,      

Hun vrir seg i bilsetet. Det er utrolig hvor støl man blir av å være passasjer. Hun hadde ikke merket noe til dette ubehaget da hun kjørte. Hun merker at han ser på henne. “Bare litt støl, og et bein har sovnet. Det går over når jeg får strukket på beina. – Fremme snart forresten?” Han nikker. ” En times tid tenker jeg.”

Hun trekker kjolestoffet vekk fra kroppen. Svett er hun òg, og klærne klistrer seg til henne. Hun strekker seg etter vannflasken. Ser at han ser mot henne. Hun legger merke til at kjolelivet er nesten gjennomsiktig. BH’n er synlig. Brystene hennes presser seg mot stoffet. Hun ser svettedråper i kløften sin.. Ikke verdens største kløft, men den er fin.. Hun forstår den økte interessen. Et lite smil kruser seg på munnen hennes. Hun er stolt av de faste brystene sine. Hun vet at de runder seg fristende.  Han har laget seg arbeid nå!.. Det er på tide med en liten stopp, vel..?

Hun titter på ham. Han er opptatt med veien, naturlig nok. Men hun gir seg ikke. Lar blikket gli over ham. Munnen hans, med den fyldige underleppen. Kjeven og kinnene har den deilige skyggen av skjegg han får om ettermiddagen. Hun vet det rasper herlig maskulint når han stryker seg over kjeven. Han gjør det innimellom, slik andre menn trekker hånden gjenom håret. En stor hånd hviler mot rattet. Kontrollerer.  Hun senker blikket nedover armen hans..mot magen hans. Den er fast og flat. Beltetspennen lokker blikket enda lenger ned. Lårene hans er litt skilt. Han er avslappet. Det gir deilig tilgang til å nyte synet av kjønnet hans. Bulen mellom beina hans får henne til å svelge. Det er så pirrende å se på. Hun vet hvor deilig kuken hans er. Lang, og den har en skjønn blodåre som snor seg hele veien opp til pikkhodet.. Og den fyller hennes å deilig når hun har den  inni seg..Kjennes god ut mot tungen, gjør den òg.. Hun slikker seg om munnen. ..Hun ble så tørr.  Men det er vått i skrittet. Hun vrir på seg igjen. Tappen hennes stanger mot bomullen i trusa.  – “Åh..” Stønnet slipper ut mellom leppene hennes nesten av seg selv, så godt er det. Han ser fremdeles ikke på henne.  Hun ser nedover de lange beina hans.  Hun vet hvor godt det er å kjenne de sno seg om henne.. Holde henne fast.  Blikket er tilbake mellom lårene hans. Hun skiller sine egne bein. Kjenner det stramme og knyte seg. Klitten hennes svulmer. Glatt og kåt. Hun bukter seg prøvende.. Det er så stramt og godt mellom beina hennes!

“Sving av her.” Han ser på henne, men gjør som hun sier. De er plutselig på en humpete skogsvei.  Det skaker og rister og det farer ilinger gjennom henne. Hun presser rompa ned i setet. Hun biter seg i leppen. Hun ynker seg.  Bilen stopper brått. Hun merker at hans er på henne. Hun har hans oppmerksomhet nå..

“Du er kåt,du.” Det er ikke noe spørsmål. Hun smiler mot ham. Gjør tegn tilat han skal gå ut av bilen. Glimtet i øynene hans røper forventningen som plutselig dukker opp hos ham..

Hun skyver ham ned på en stein ved stien. Setter seg på kne foran ham. Ansiktet hennes er i fanget hans. Hun stryker hake og kinn mot skrittet hans. Det rører seg i buksen hans. “Mmmmm….” Koselyden kommer av seg selv. Hun stryker han oppetter lårene. Krafser lett i lysken hans. Han lener hodet tilbake.. . Han kjenner lysten sitre i ham. Han puster grunnere og fortere. Kjenner at hun trekker ned glidlåsen. Griper om den stadig hardere kuken hans. Leppene hennes er varme og våte og hun kysser mykt og godt.. Han vokser seg stiv og hard for alvor, mellom hendene hennes. Hun ser opp på ham. Ser at han er lysten. Han ser hennes åpenbare hensikter i det rampete blikket hennes. Hun bøyer seg ned i fanget hans og gaper over ham. Munnen er våt og varm. Tungen glir over det knallharde, svulmende kukhodet. Raske, våte slikk. Om og om igjen… Han kjenner det knyter seg i ballene. Det rykker deilig i pikken.  Han beveger seg mot tungen hennes. Hun strammer munnen om skaftet. Suger det dypt inn i munnen. Tungen snor seg om kuken; nyter formen, varmen og den pulserende åren. Hun beveger hodet opp og ned. Lar kjønnet hans gli inn og ut. Han synes det er så utolig deilig å se på.. Nytelsen kan ses i ansiktet hans. Delilige knytninger pumper sæden ut av ham, i det det går for ham. Den kremete, tykke spermen renner ut mellom leppene hennes, den våte, rosa tungen stikker ut, slikker og smaker. Han ser henne svelge. Stønnene hans får henne til å fortsette å kjæle for det nå så våte lemmet hans. Det strammer seg deilig inni ham når han ser at hun koser seg med ham.. Han nyter etterdønninge..Hun ser opp på ham.

“…Lyst til å gjøre rett og skjel for deg?” Hun hun lener seg tilbake og trekker kjolen opp..

Hun sitter der han satt. Steinen presser hardt og deilig mot rompa hennes. Beina om nakken hans; tungen hans dypt inni fitta. Hun skriker av nytelse. Han lar henne bevege seg som hun vil. Rytmen blir raskere og mer ivrig. Hun er plaskvåt og ansiktet hans er dekket av saften hennes. Han nyter den bittersøte smaken hennes. Den skjønne, kåte lukten hennes. Han suger tappen hennes forsiktig inn i munnen. Lar så en hard tungespiss leke over den. Hun løfter seg mot munnen hans. Han kjæler for lårene hennens. Stryker henne over magen. Kysser, suger og slikker det våte, hovne kjønnet hennes. Lar henne nyte den ivrige, erfarne tungen hans. Hun trekker ham enda tettere mot seg. Vrir og bukter på seg. Han liker å se hennes så overgiven..   Hun koser seg; de opphissede godlydene hennes ender i et kort, skarpt skrik. Det går voldsomt for henne, og han nyter den våte, glatte fitta og den åpenbare gleden hennes, i det hun gir seg over til de skjønne rykningne…

De puster tungt der de ligger side om side på marken. Ser på hverandre.  -Så godt!!

De går tilbake til bilen.

“..Jammen fikk du ikke strukket litt på beina òg.” Han dukker unna i det hun slår lekent etter ham. Den glade latteren deres fyller luften..

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

april 21st, 2009

Jordbær og forventninger.

av Kitty Pia   Lagret under: Ukategorisert     Stikkord:,      

jeg ser sånn frem til våren og sommeren, jeg.

Kjole og bare legger. Ballerinasko og ikke mer enn en paschminaskjerf mot den ørlille brisen gjennom trærne i Kongeparken. En picnic kurv med jordbær, hvitvin. Kjøpe kaffe  for varmens skyld, om det den brisen skylle yppe litt..

Det er vel strengt tatt ikke lov å drikke offentlig, men litt sølvfolie og forsiktighet har skal ikke undervurderes. Sitte på pledd og se på de kjekke mennene som er utendørs.Kjenne den skarpe, friske smaken av vin mot tungen. Flørte litt om sjansen skulle by seg.. Enten med en av disse “slips og jakke” – karene fra kontorene rundtomkring, eller “eplekartene” som jeg kaller dem. Unge menn rundt 21 som er meg dypt i øynene med mannens versjon av ” kom å ta meg” – blikket.. Tar det som et kompliment, jeg. Kunne vært mora hans!

Prate og le sammen med venninner, og legge planer for sommeren. Få sjansen til å oppleve noe nytt og spennende, bare gjenta noe fra fjor-sommeren og den sommeren før der igjen.. Det er godt å ha noen faste hendelser å se frem til også.

Jeg liker tanken på å sitte på trammen i kveldssolen og nyte nytrukket kaffe, og lese det siste kapitelet i en bok av yndlingsforfatteren min.. Slå av en prat med naboen om han skulle vise seg. Se om jeg ikke får rusket litt opp i plantelivet, og satt ut noen pene krukker, duker og servietter. Litt rødvin… skape litt stemning.

Kanskje noen lar seg inivitere?..Rødvin og sjokolade er noe som kan sette fantasien og lidenskapen i sving.

Kanskje ta sjansen på å si ja takk til en sommerflørt? Deilige, spennende sitringer og forventninger.. Mulighet til å gjøre inntrykk.

April er forventingen om at sommerens jordbærene skal være søte og friske.

Alt kan skje om man rekker frem en kurv med disse søte, røde fristelsene og spør: “Har du og lyst på?”

Det er bare nyte…

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

april 21st, 2009

Tjuvradd!

av Kitty Pia   Lagret under: kriminell     Stikkord:,      

Tror du ikke en eller annen tjuvjævel stjal lommeboken min da jeg var på NAV i går?!

Jeg hadde – helt ulogisk – høy puls og var redd da jeg oppdaget at den var borte. Og det skjedde ikke før til morgenen. Heldigvis ingen som har prøvd å bruke kortene mine, og nå er de stengt og kansellert og alt som er!

Det føles skikkelig ekkelt at noen har tatt noen av mitt. Det var et øyeblikk der jeg følte at en fyr var for tett på og liksom ikke fjernet seg innen rimelig tid.. Men tror du jeg sjekket vesken? Neida. Det var så mye annet å henge fingrene i. Man er som kjent på NAV for å søke jobb. Og da er man konsentrert. Opptatt av andre ting enn omgivelsene. Og det er da de -omgivelsene altså – slår seg løs og gir deg en skikkelig en på kjeften.

Jeg har vært hos politiet, banken, snakket med kredittkortfolket mitt, biltilsynet er også en del av dette. Må ha midlertidig førerkort i 1 månded minimum før jeg får utstedt noe nytt kort. Og hva med blodgiverkortet mitt? Donorkortet mitt?

…Han skal passe seg for at de ikke gir bort organene hans.. Selv om det er lite sannsynlig. Det er min signatur på kortet.  Men en kan jo alltids håpe! :)

Hel… tjuvradd!

:(

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Eldre innlegg »

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00