Kitty Pia's side… – Her tenker jeg mine tanker og sier ting høyt. Det er spennende det!..

juli 28th, 2008

… Sjekket “btidag” og fant ut at Knerten….

av Kitty Pia   Lagret under: glad, katt          

…Han har det bra, han!

Han er ute å leker og koser seg og er katt for alle pengene!

Håper den stripete, skjønningen holder det gående i mange år til (Han har jo 8 liv igjen!)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

juli 17th, 2008

“Belønning for å ikke drite seg ut” … -Eller hva det var…

av    Lagret under: applaus, belønning, drite, seg     Stikkord:     

Jeg har aldri stemt Høyre. La det være sagt først som sist. Det skal visstnok være hemmelig dette Stortingsvalget vårt, men la det være helt klart at jeg heller ikke i 2009 kommer til å stemme Høyre.

"La ungdom som ikke bryter trafikkreglene og som holder seg til fartsgrensen få slippe vegavgiften."

Og vi alle som ikke har en parkeringsbot på samvittigheten en gang da, og er godt over 18 år? Hva skal vi slippe å betale for om vi er søte og snille?

Jeg har overholdt Norges Lover hele mitt liv. Alltid. Har aldri gjort noe galt iht til lov og forskrift. Ikke stjålet så mye som en binders. Aldri tatt meg til rette. Har jeg fått noen rabatt på noe som helst? Nei, og ikke skal jeg ha det heller. "Hva får vi for å være ansvarlige?" spurte vi henhodsvis mamma, læreren og og den kjekke politimannen som var på skolebesøk i sin tid. "Heder og Ære. Og frihet og makt til å styre eget liv." Bra svart. Det å belønne noen for ikke med vilje å drite seg ut i i trafikken, er en hån mot de som har sett på det å være hensynsfulle, ansvarlige og ordentlige som en selvfølge, være seg i trafikken og ellers.

Dette vil få ned antall bilulykker og vi vil få færre fartsgalninger på veien. Neida, vi vil få det samme antallet, bare at om dette slår til, vil de kjøre for fort mot betaling; – Over skatteseddelen, for om det slik idiotforslag som dette går igjennom, kan vi være sikre på at noen andre må betale for "glippet" i inntektene som dette medfører.

Hvem i all verden er det som tenker ut slikt? En oppegående dame som Erna Solberg tross alt er, må ha hatt alkohol i blodet da hun lot denne tanken slippe ut av hodet. Dette utspillet må skrives på tabbekvoten.

Belønnning for å være lovlydig?! Betaling for å oppføre seg som folk?! Voksne mennesker (folk over 18 år) som mener de kan håndtere en bil og trafikkbildet i sin alminnelighet skal ikke belønnes om unger for å være nettopp voksne; det ligger i ordet – Er man voksen er det visse ting man gjøre og visse ting man ikke gjør, rett og slett fordi vi i fellesskap har kommet frem til et sett regler som det er best for oss alle at vi overholdet. Det kalles å leve i samfunn.

Jeg har hørt om positiv forsterkning, men å gjøre alvor av dette forslaget vil være toppen av tåpelighet, og det vil uthule det lovverk vi har på området.

Hva om jeg skulle kreve noe av det samme for å la være å kjøre i fylla? Jeg vil ha belønning for å være ansvarlig!

Jeg vil ha iskrem hver gang jeg ikke går over gata på rød mann!

Jeg vil ha applaus hver gang jeg går på jobb til rett tid!

Jeg vil ha en klapp på skulderen hver gang jeg ikke slår ned en gammel dame og stjeler vesken hennes!

Herregud i ei Grøft!

Er det mulig!??

Nå får dere politikere se til å skjerpe dere noe alvorlig.

 

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

juli 10th, 2008

Spurvelurv…

av    Lagret under: spurv, sti          

…Var kommet nesten halveis på joggerunden min, da jeg så noe på stien som jeg først trodde var søppel eller noe. Det lå liksom i en haug. Krammet sammen.

Men neida, det var lille Spurvelurv som hadde klumpet seg sammen midt på stien. Jeg løp(!) fram til ham og han satt bare der. Kunne ikke fly. Liten. Veldig liten. Dunete fremdeles. Han sa bare "Tjiip". Det er vel det spurver stort sett sier… Plukket ham forsiktig opp og gjemte ham i det høye gresset godt ute på siden av stien. "Tjiiip" sa han igjen. Jeg sa til ham at han  ikke måtte veive rundt på stien; "Noen kan komme til å tråkke på deg, eller kråka kan komme å ta deg!"  "Tjiiip".. Han gjentok likegodt seg selv, Spurvelurv. Men han la seg til rette inne bak gress og bregner, og jeg løp videre.

Håper han blir en "stor" spurv om ikke så lenge.

Det er godt å vite at han var trygg da jeg løp derifra.

 :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

juli 2nd, 2008

Jobbsøker.. igjen! — …foreløpig med selvtillit!

av Kitty Pia   Lagret under: drømmer, jobbe          

Nå er jeg for alvor i gang med å søke meg jobb igjen.

Jeg X fingrene for at jeg denne gangen kan komme med på innstillingslista og gjerne som nr 1 også. Har til stadighet 5 – 6 jobbsøknader ute, og det er litt godt å vite at det stadig  er noe å søke på…. Om bare NAV fikk jobbsøktjenesten sin opp å gå… Men det er nå så..

Og etter at jeg nå er ferdig i Direktoratet er det mer brukbar yrkeserfaring og gode attester å skilte med! Det er jeg så glad for. Fikk ny sjef rett før jeg sluttet, og hun var full av godord og la til et par linjer på attesten min og meldte seg frivillig som referanse. Få dem til å ringe meg, jeg er glad for å kunne være referanse din!  Det sa hun, faktisk!

Skal til intervju nå snart, de skal bare gjøre unna ferien sin. Gleder meg. Dettte er min sjanse til fastjobb og muligheten til å bli en oppegående, skattebetalende samfunnsborger igjen.

Og det at en dame på busstoppet ga meg kompliment for “den nydelige sommerkjolen din” – som hun sa – hjelper rent personlig. Det er noen som ser meg og de oppfatter det positivt.

Det kan hende det skjer noe positivt om ikke så lenge :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00