Kitty Pia's side… – Her tenker jeg mine tanker og sier ting høyt. Det er spennende det!..

juni 29th, 2007

…Vil sistemann som forlater den siviliserte verden slå av lyset?

av    Lagret under: lyset, sistemann     Stikkord:     

http://www.dagbladet.no/magasinet/2007/06/22/504288.html

Jeg er klar over at ikke alt i Bibelen er like fredsomt og vennlig, GT har en del heftige utsagn.. men noe som man kan lese her? Jeg er selv ikke nevneverdig religiøs, men har respekt for folks tro, men må det på død og liv – særlig død, følge med så mye grums?

Mener noen virkelig seriøst at man skal operere med slike straffer som dette, og hvordan kan det ha seg at denne typen holdninger sper seg? Vil folk ha det slik!? Islamistene i Tyrkia er på fremarsj og det er enda verre i en del afrikanske land. I Saudi Arabia har de – som vi vet om  -henrettet 101 personer hittil i år. Det er mer enn hele fjor til sammen.

Dødstraff er en vederstyggelighet, og det er lemlesing av enhver art også. Hvordan skaper man fred og fordragelighet vha tortur og undertrykking? Før eller siden får man jo nok av en tyrann og hans medløpere.. – I så måte bør det være mulig å skimte slutten på skrekkveldet i Iran. Men det hindrer dem ikke i å breie seg så godt de kan i mellomtiden. Gjerne også ved å utstede en dødsdom over andre lands borgere: Re: Sir Rushdi

Det må da gå an å få høre noe fra noen (som helst) som gjør at man skjønner at dette er alminnelige, tenkende mennesker med følelser og drømmer for sin egen og venners framtid.  Jeg har alltid likt  å si høyt så folk kan høre det,  at jeg liker andre mennesker og har glede av å høre om og lære av hvordan andre har det. For å si de enkelt. Nå er er jeg litt mer skeptisk…Når man hører om steining, omskjæring, kvalning, pisking, stokkeslag og VårHerre alene vite hva annet, kan man bli så fortvilet at man rett og slett gir opp.

 …Vil sistemann som forlater den siviliserte verden slå av lyset?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

juni 27th, 2007

Skriv under på oppropet!!!!

av    Lagret under: opprop          

 http://www.dagbladet.no/nyheter/2007/06/25/504484.html

Dette er en for stor sjanse til at du kan gå glipp av den. Det handler om noe av det verste mennesker gjør mot hverandre, og det uten at de det angår kan forsvare seg eller forvente noen form for medmenneskelighet eller omtanke fra sine dommere..

Vær med på å i det minste forsøksvis å påvirke til en endring..Om ikke annet fordi de ansvarlige prestefaene fortjener skikklig smekk over fingrene

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

juni 27th, 2007

Klesskap og bukser…

av    Lagret under: abort          

Jeg vet ikke om det  er bare mitt klesskap det er noe galt med, men en rekke av klærne mine er ikke så komfortable som de var da jeg kjøpte dem;  og det er ikke så forbannet lenge siden heller… Enkelte har lappen hengende på ennå..

Jeg skulle gå i noe annet enn dongeri på jobben i dag, og tar frekt og freidig ut en sånn  dressbukse nærmest,  klipper av lappen og tar den på.

Auda.. Den var litt trang over baken, den ja…Var den så trang da jeg kjøpte den, og ville jeg ha kjøpt den om den var det? Neeiii.. Tror ikke det.

Jeg trener hver dag. Spiser ikke nevneverdig med søtsaker eller annet som man ifølge mat-folket greier seg pent uten. Men klærne er trangere.

Konklusjon: Det er noe i veien med skapet mitt. Det får klærne mine til å krympe seg.

Mistrives de og prøve å krype sin vei? Mystisk.. Og jeg som mente at jeg kunne gå sommeren trygt i møte til tross for at bikini er et av sommerens plagg..

Lurer på om Ikea har fine klesskap?…

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

juni 21st, 2007

“Jeg er så glad i dag….”

av    Lagret under: glad, hurra          

Hurra!!

Jeg har fått ny jobb igjen  – og til langt bedre betalt enn hva tilfellet var i Ålesund. Og trivselen er det heller ikke noe å si på!

Jeg har fått en sjanse til å lære masse nytt og det gjør ikke noe at det komme til å stå en imponerende logo på papirene mine når -og hvis-jeg skal søke jobb igjen senere.

Nå har jeg hatt flaks igjen og det føles så bra… Det er er vel litt det at om man står på litt, så øker flaksen proporsjonalt med innsatsen?

Uansett: En bedre start på sommeren kunne jeg knapt fått!

 

 

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

juni 1st, 2007

D

av    Lagret under: Ukategorisert     Stikkord:,      

Denne bloggen er det verdt  å få med seg…

http://www.vgb.no/11017/perma/209652/ 

Her vil en kunne lese om hva man står overfor av utfordringer når det gjelder likeverd mellom kjønn, rase og etnisitet.

Som bloggeren selv sier; jeg vil ikke hate, jeg vil forstå, men det blir stadig vanskeligere. Og jeg har klart for meg at det å forstå (dvs ha innsikt) IKKE er det samme som å godta.

Det må da være noe som tilsier at disse mennene og kvinne som steiner et annet mennske ikke har det som skal til for å kunne leve i samfunn med andre? De mennene (og politetjenestemennen) som sto å så på at Du’a Aswad ble steinet, har virkelig noe å forklare. Og hva med han som løftet skjørtet hennes slik at underlivet hennes kunne sees av alle? Var det ikke nok å skremme henne, skade henne og nyte dødsangsten hennes? Måte man absolutt kle av henne også?

For at hun forelsket seg i en feil mann? Og denne mannen som nøt godt av hennes forelskelse, vame og vennlighet – Hva med ham? Ble han steinet? Er det ikke en logisk følge at hun også var feil for ham? Eller er dette bare enda et eksempel på at en kvinnes moral er plasser mellom beina hennes og en manns( fars/brors) ære voktes utelukkende om hun holder beina samlet? Og det må da gå an for en kvinne å velge sin kjæreste? Det må da være å foretrekke for en mann å ha en kjæreste/kone som faktisk vil ha ham? Eller er det et mål på hvor "bra" kvinnen er når man må tvinge henne til både det ene og det andre? Om hun ønsket mannen sin velkommen både sosialt og mellom laknene så var hun ikke et godt koneemne?… Bare "en hore" som man ligger med om sjansen byr seg?

Det er så en kan kveles av sinne!

Steining er ikke noe som et oppegående mennske kan akspetere.

Ikke la slike ugjerninger mot medsøstere; medmennesker gå upåaktet hen. Det som rammer andre er også vårt ansvar selv om vi ikke utfører den egentlige handlingen.

 

 

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00